Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugi Cd-Key A Diablo

kopakopa1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałeś o czymś takim jak 'Diablo2 LOADER'?

Pozwala otworzyć kilka kopii diablo na jednym kompie, ale używanie go na BN jest karalne (na większości prywatnych serwerów jednak można go używać).

Link:

D2Loader-1.13c

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słyszałeś o czymś takim jak 'Diablo2 LOADER'?

Pozwala otworzyć kilka kopii diablo na jednym kompie, ale używanie go na BN jest karalne (na większości prywatnych serwerów jednak można go używać).

Link:

D2Loader-1.13c

Nie używaj tego! D2Loader = ban na 100%... Ja miałem 4 keye na 1 kompie i używałem programu: Sandboxie - jest 100% bezpieczny gdyż to jest program który pozwala otwierać 2 takie same aplikacje jednocześnie :>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie używaj tego! D2Loader = ban na 100%... Ja miałem 4 keye na 1 kompie i używałem programu: Sandboxie - jest 100% bezpieczny gdyż to jest program który pozwala otwierać 2 takie same aplikacje jednocześnie :>

Wspomniałem o tym, że d2loader jest karalny.

Opublikowano

Up : jesli twoj program jest legalny...to czy "Sandboxie" jest legalny czy nie ?

Chcą czuć mój strach, chcą widzieć moje łzy, chcą być w moich snach, chcą słyszeć mój krzyk.

>>Oni chcą...ale to jest bez znaczenia<<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak, jak chcecie dostać bana na 2 cd keye to lepiej nie uruchamiajcie ich na jednym komputerze.

Battle.net support zrobił coś takiego że jak wykryje dwa okienka diablo, uznają to za D2loadera i banuja oba cdkeye.

Spotkałem się z tym przykrym wypadkiem, naprawdę nie polecam. :)

Nick:Drecv

Server:Kirian

Lvl:61

Klasa:Woj mental

Gildia:Kaliber

WnX 64 - Wolfenstein Enemy Territory Aimbot & Wallhack

Opublikowano

Drecv totalne brednie...

Czy wy tutaj naprawdę nie macie o tym pojęcia?

Można mieć 2 okna a nawet 20 jak ktoś chce, sam pracuje na 4...

1. instalujesz d2

2. robisz kopie folderu gry zmieniasz nazwe i wklejasz.(masz miec 2 foldery z gra).

3. do jednego z folderów wrzucasz D2cdkey(pozwala on na zmiane cd-keya) uruchamiasz i podajesz inny cd-key.

4. tworzysz 2 skróty na pulpicie jeden odpalasz normalnie a drugi: prawym uruchom w piaskownicy(musisz sciagnac program sandbox)

Za uzywanie sandboxa NIE MA BANÓW!!!!!!!!

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...