Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Metin2 Recovery Tool

nova_twarz

Metin2 Recovery Tool  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam napisa? owy projekt?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W delphi (object pascal) piszę już 3 lata i robię postępy... Chciałem się zapytać czy zacząć pracę nad darmowym projektem do odzyskiwania kont. Będzie to działało jak keylogger (uwaga! keylogger ale tylko do odzyskania skradzionego konta, a nie kradzieży). Po włączeniu otwiera się w tle (nic nie widać) i jeżeli wykryje, że użytkownik jest zalogowany wysyła passy na podany wczesniej e-mail. Mysle, ze projekt bedzie bardzo podobny do tego: PACKET REAVER (http://pa****re****.com/), lecz do celów odzyskania konta, a nie jego kradzieży. Proszę głosować, czy takowy program napisać czy nie. Myślę, że dojdziemy do prorozumienia ;).

Opublikowano

heh napisz

ten co dal NIE

napewno kradnie konta.... ^^

Nie zależy mi na rankingu + lub -

po prostu daj to co chcesz....

Opublikowano

@PanMiły. Do odzyskiwania kont metin2. Wczytuje z pamięci dynamicznej (statycznej) z pointeru i adresu wartość zwaną loginem i hasłem, poczym wykonuje procedure wysyłania maila ;)

Program będzie dostępny od +50 postów lub od prośby na PW ;)... Projekt powstanie i tak za miesiąc, iż za niedługo wyjeżdżam i niestety nie będę miał przy sobie laptopa ;/

Opublikowano

UP na pewno napise ! A nie dawno pisałeś na tego co tak pisał żałośnie.

PS Pisz jeżeli to nie ma na myśli okradania kont!

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...