Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie potrzebuje ludzi do zrobienia gry via www a oto krótki opis:

Masz kolesia i łazisz nim na wyprawy i walki itp. na 5 lvl'u możesz przygarnąć zwierze i każde zwierze daje inna profesje na późniejszych levelach możesz mieć inne zwierzęta i w sumie masz ich na którymś tam lvl'u 5 bo to max limit aha i każde zwierze odblokowuje też nowe lokacje do których można się udać.Zwierzęta te można karmić 1raz dziennie i wtedy zwierze dostaje 1 punkt statystyk a my je rozwijamy.

Wszystkich zainteresowanych prosze o odpowiedź.

@edit

rupert15 a co konnkretnie mógłbyś zrobić??

@edit2

Adrian13089

jakbyś był w teamie do tworzenia to co mógłbyś zrobić???

@edit3

beliaar12

wolwerin1 ty się w ogóle na tym znasz ? Jeśli nie to myślisz że oni całą robote za ciebie odwalą

tak niektóre rzeczy zrobie sam potrzebuje tylko paru ludzi do pomocy bo nie bo nie będę wszystkiego robił sam, bo nie mogę wszystkiego zrobić.

af055eeb14a8c2d1f80e40641944ba13.jpg

Opublikowano

Ja mogę testować

jak dostanę silnik od kumpla to się pobawie w takie coś :D

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

Opublikowano

Jak nie masz do powiedzenia nic potrzebnego w tym temacie to swoje przemyślenia zachowaj dla siebie nie jestem jeszcze do końca pewien w wyborze silnika do przeróbki narazie trwają nad tym dyskusje.

af055eeb14a8c2d1f80e40641944ba13.jpg

Opublikowano

Jak przerabiacie silnik to pozdro... Jeszcze ten... Jak on nie ma nawet strony głównej prostej... Jeszcze z twoim doświadczeniem to nie wiem czy wiesz czym w ogóle pliki php edytować...

Warn za spam.

Przemyślenia możesz zachować dla siebie.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

A więc tak ja mogę być beta testerem. Przy silniku za bardzo nie pomogę, bo nie umiem. Kiedyś kolega robił gre i nie wiedziałem co robić przy tym silniku ;p ale on robił na silniku plemiona jakąś grę.

Nie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też moge być beta testerem. Miałem kiedyś swoją (a właściwie 2) grę on-line ale niestety przy silniku nie pomogę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...