Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sunrise Festival 2010

Sunrise Festival  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba? sie wam Sunrise

• Wspania?y Sunrise
      5
    • ?redni
      1
    • Mo?e by?
      0
    • DNO
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy byliście lub słuchaliście SUNRISE FESTIVAL 2010.Jeśli tak czy podobało się wam i jakie wrażenia.Ja osobiście słuchałem w radiu PLANETA FM i byłem pod zachwytem.Osobiście dla mnie to było coś pięknego a dla was??.Jaki dj was zachwycił albo zaskoczył dla mnie 4.DADA LIVE,Joachim Garraud,Artento Divin,Ashley Wallbridge.Poprzednia edycja była bardziej treance a ta haus wiekszy.

Opublikowano

Słuchałem - w porównaniu z poprzednimi to wielka lipa.

Jak będe miał kiedyś tyle siana że będzie mnie stać na bilet za 300zł to się przejade i ocenie od środka.

f.png

Opublikowano

Najwiekszy zbiór dresów, koxów i pustych lasek. Nie polecam.

czemu tak sądzisz ja tam dresów nie widze i pustych lasek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

arabb czemu tak sądzisz byłaś/eś tam że ktoś jest umieśniony to koks że ludzie sie dobrze bawią a dziewczyny lubią pokazać troche ciała(brzuch itp.) to odrazu puste laski.Kuzyn byl z wiarą na tym evencie opowiadał i robił filmy i ja nie widziałem pustych lasek ani koxów jak to powiedziałaś/eś wiec za przeproszeniem nie pierdol jak nie wiesz.A ten cały woodstok czy jak mu tak to dla Ciebie ludzie którzy muchy nie skrzywdzą pewnie a te wszystkie filmiki to fotomontaż bez urazy dla tych ludzi i fanów dla takich "zabaw" .Wiec nie gadaj głupot że jak ktoś jest umięśniony to koks odrazu albo dres.Tak samo co do lasek znasz je NIE wiec na jakiej podstawie mówisz że są puste bo co umieją sie dobrze bawic nie które przesadzają ale to nie znaczy że wszystkie są puste.

Opublikowano

arabb czemu tak sądzisz byłaś/eś tam że ktoś jest umieśniony to koks że ludzie sie dobrze bawią a dziewczyny lubią pokazać troche ciała(brzuch itp.) to odrazu puste laski.Kuzyn byl z wiarą na tym evencie opowiadał i robił filmy i ja nie widziałem pustych lasek ani koxów jak to powiedziałaś/eś wiec za przeproszeniem nie pierdol jak nie wiesz.A ten cały woodstok czy jak mu tak to dla Ciebie ludzie którzy muchy nie skrzywdzą pewnie a te wszystkie filmiki to fotomontaż bez urazy dla tych ludzi i fanów dla takich "zabaw" .Wiec nie gadaj głupot że jak ktoś jest umięśniony to koks odrazu albo dres.Tak samo co do lasek znasz je NIE wiec na jakiej podstawie mówisz że są puste bo co umieją sie dobrze bawic nie które przesadzają ale to nie znaczy że wszystkie są puste.

Koleś. Pierw proponuję pójść do szkoły nauczyć się pisać w składni.. Piszesz jak byś był pod wpływem czegoś.. Tego się nawet zrozumieć nie da o.O

Mam takie samo zdanie.

Opublikowano

Woodstock to mega impreza,możecie się schować ;d.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Koleś. Pierw proponuję pójść do szkoły nauczyć się pisać w składni.. Piszesz jak byś był pod wpływem czegoś.. Tego się nawet zrozumieć nie da o.O

Mam takie samo zdanie.

Kolego że ty masz problem z skończeniem szkoły to nie znaczy że inni też ale pewnie nie wiesz co do dyslekcja i dysgrafia i to są wady wrodzone ale Ty nawet nigdy o tym nie słyszałeś i mam skończysz szkołę dobrze bo właśnie kończę szkołę wojskową.Tacy ludzie są śmieszni nigdy na tym nie byli i mówią że taki zbiór dresów jakbyś przeczytał temat to jest dla fanów sunrisa a nie fanów dyskotek discopolo.Tak to dj KRIS jest dla Ciebie dresem bo robi taką muzykę?.On jest ojcem Sunrise i można nie którzy sądzą że to On tak na prawdę prowadził modę na taką muzykę ale dla Ciebie to dresiarz jak wielu innych wykonawców bez których byś wielu utworów nie usłyszał bo to Oni stoją za nimi robiąc podkłady itp. I 42 tyś ludzi którzy tam się bawią to dresy również cała polska i Holandia to dresy bo tam dobiegała audycja sunrise czyli tak dla Ciebie to dresy.Idz lepiej na swoje discopolo na wsi sie bawić. Proszę

ja tu widzę 1 osobę która jest ubrana w dres a może sie tak ubrała bo lubi.Nie dla zacofanych ludzi takich jak ty jeśli ktoś ubiera się w dres to od razu chce się napierdalać i jest penerem.Sportowcy też posiadają dresy ale dla Ciebie są po to żeby się napierdalać.Dorośnij do świata bo widać że trochę się zatrzymałeś w biegu.http://www.youtube.com/watch?v=h2q8f7cAIM4 oglądaj od 2 min chyba dresy bo go tam dorwały a nie nosiły na rękach i dobrze się bawiły.