Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Którego Clienta Wybrać ?

Który client najlepszy (wg. Ciebie) ?   

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który client ?

• Extreme mt2
      3
    • Nowy w?oski client
      1
    • Client by danielitos
      3
    • By SimoxTheHacker v2.0
      7
    • Polski client by Perf
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc mam wolne łącze i szkoda by było pobierac tyle clientów, więc pomózcie mi wybrać takiego najfajniejszego, pod względem dodatków (nowe bronie, rozne zmiany etc.)

Chodzi mi tutaj głównie o jak najwięcej nowych broni ;p

Jeśli macie propozycje, mozecie podac jakiegos innego, podajac linka w poscie.

Clienty wymienione w ankiecie:

To jest ukryta treść, proszę

Pozdrawiam, Karpielek.

Opublikowano

Nie pobierałem wszystkich clientów, ale ...

Pobrałem tego By SimoxTheHacker v2.0 ale troche trzeba posiedzieć żeby go spolszczyć mi osobiście się tego nie chciało robić.

teraz pobrałem sobie Client by danielitos i jestem z niego zadowolony tylko że nie widać zbroi które są na plikach Jachu tych tytanowych czy jakoś tak :P ale nowe bronie widać.

Piona !

Opublikowano

Witaj Karpielku. Cóż, bardzo trudny wybór :) wszystkie klienty są bardzo dobre. Jednak ja bym zastanowił się nad tymi trzema

To jest ukryta treść, proszę

Nie pobierałem extrememt2 i client by danielitos ale słyszałem, iż są to bezproblemowo pracujące klienty. Najdłużej pracowałem na tym by SimoxtheHacker. Jedyne, co mi się w nim nie podoba to wyglądy skilli (umiejętności). Najlepiej sprawdź wszystkie trzy. Pobierz jednego, pograj na nim dwa dni i kolejnego. w ten sposób dowiesz się, który najbardziej ci odpowiada. Pozdrawiam

57199140501148694665.png

Opublikowano

extrememt2 byl robiony na podstawie simoxthehacker wiec chyba lepiej pobrac niz simoxthehacker ze wzgledu na dodatkowe modyfikacje (skile , wyglad zbroi, itemow) nowe mapy no i spolszczenie :) .Jak komus nie podoba sie podloze wystarczy podmienic terrain.eix i epk w PACK.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...