Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Team'U

F4k3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Drogie MPC Forum,

Niektorzy z was pamietaja moj nick sprzed kilku miesiecy kiedy ostatnimi razy udzielalem sie na forum.

Gra w metina osobiscie znudzila mi sie, wyroslem z niej ale ciagle ja kocham i mi sie podoba. Postanowilem zalozyc profesjonalny serwer na serwerze dedykowanym.

Wiem iz bylo mnostwo tematow i wiekszosc nie wypalila, ja osobiscie posiadam juz zarobione pieniadze czekajace tylko na zakup serweru i domeny.

Poszukuje profesjonalizmu chce aby serwer przeszedl do tych najbardziej wspominanych i lubianych. Jak chocby serwery Longju czy nasza Insomnia. Chce wielu graczy a serwer otwarty na szeroka skale.

Po tym malym wprowadzeniu chce pokazac wam idee mojego serwera. Chcialbym go wypuscic na skale zagraniczna aby byl wyreklamowany w ameryce i byl znany graczom. Mysle rownierz nad zangielszczeniem questow oraz zrobienie angielskiego klienta lecz questy moglyby obrazic polskich graczy a to dla nich kierowana jest rozgrywka. Na serwerze planuje miec exp taki jak na serwerze Triadica lub cos podobnego. Na serwerze dostepne wszystkie bronie oraz itemy do zrobienia przez graczy oraz maksymalny level 120. Nowe bosy, nowe respy, nowe questy, nowe mapy aby przyciagnac i zainteresowac graczy i zrobic rozgrywke interesujaca. Wprowadze rownierz item shop do gry wraz z dotacjami aby zarabiac na lepszy sprzet i rozwijac serwer. Chcialbym stworzyc serwer znany i lubiany taki polski csyt2. Przerobic wlasnego klienta i stworzyc nowa pasje rozgrywki. Macie glowny pomysl serwera. Chcesz pomoc podolasz ?

Sam osobiscie wiem wiele o serwerach i pewnie podolalbym stworzeniu postawieniu i utrzymaniu serwera ale chce sie zabezpieczyc i podzielic praca z innymi ktorzy zapewnia bezpieczenstwo serwerowi.

Obecnie posiadam jedna osobe do pomocy lecz nie jest to gracz metin2 lecz administrator znajej korporacji na swiecie. Pracuje na linuksie i jest sklonny zadbac o nasz serwer. Ze strony technicznej i bezpieczenstwa.

Teraz jakich ludzi potrzebuje:

1. Serwer - Ktos ktory praktycznie umi wykonac wszystko i sie nie poddaje nigdy czlowiek jak z podrowieniami Bambus3k czy Sui. Ktory zna sie na serwerze tak aby plynnie wykonac projekt wyzej napisany.

2. Strona - Ktos kto umi napisac strone oraz forum.

3. Technik - Ktory zajmie sie programowaniem przydatnych programow. Wazne aby znal popularne jezyki jaki rownierz PHP HTML. Dobrze aby znal sie na edycji klienta.

4. Grafik - Ktory zajmie sie grafika filmami i wszystkim zwiazanym z obrazami.

Osobiscie pomoge w kazdym punktcie. Glownie zajme sie reklama serwa na wielka skale, nadawaniem pomyslow i pomaganiem przy wszystkim. Nie mowie ze potrzeba 4 osob ani 10 potrzebuje ludzi ktorzy umia podolac, sa zaufani.

Gwarantuje dostep do serwera jednej osobie jak i mozliwa odplate pracy przy dobrym zwrocie za inwestycje w serwer.

Od starajacych sie o pozycje oczekuje :

1. Wieku nie okresle tu dokladnie ale nie chce 14 latkow w teamie nie okreslam ich umiejetnosci ale potrzebuje bezpieczenstwo kontakt i powaznosc.

2. Doswiadczenia osoby wazne jakies przyklady np. stworzone strony, grafike, klienty, modyfikacje czy wlasne serwery.

3. Od osoby punkt 1 oczekuje weryfikacji danych takich jak telefon okolice zamieszkania chce bezpieczenstwo.

4. Szybka i sprawna prace duzo godzin spedzonych przy komputerze.

5. Komunikacje przez vt czy tam ts.

6. Powagi

Szablon podania :

1. Imie i Nazwisko

2. Wiek

3. Kilka zdan o sobie

4. Doswiadczenie (prosze podac np. stworzone serwery strony)

5. ID Skype oraz Numer GG moze inny sposob komunikacji.

6. Dlaczego wlasnie ty

Wiem ze nie powinienem szukac teamu na forum lecz coz ...

Jesli masz pisac glupoty to sie nawet nie trudz postaram sie kazdemu odpisac i porozmawiac przez jakis komunikator.

Licze na powage.

Podania pisac na email [email protected]

Wiem iz jest specjalny temat do pisania takich ale bym pewnie sie tak ladnie nie rozpisal w poscie przepraszam i prosze o nie zamykanie.

PROSZE O NIE PISANIE W TYM TEMACIE. WSZYSTKO PROSZE O KIEROWANIE NA EMAIL. JESLI MACIE JAKIES PROPOZYCJE LUB COS WAZNEGO PROSZE O POST LECZ NIE PISZCIE NIE CHCE ZEBY ZAMKNELI TEMAT PRZEZ NIEOGARNIETYCH SPAMEROW. Dziekuje

PS. Zapomnialem dodac [iNNE] poniewaz jak ja jeszcze tu bylem tego nie bylo przepraszam i prosze o poprawienie. Takze za pomoc bedzie odpowiednia ranga na serwerze oraz forum.

wakow9.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...