Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kurwa Koniec Zartow

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OKRADLI MI KONTO RAZEM Z E-MAILEM !!!!! JAK TO KURWA CZYTASZ MASZ ODDAC E-MAILA [email protected] BO KURWA NIE ZARTUJE JAK NIE ODDASZ TO BEDZIESZ GNIL W WIEZIENIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BO PODAM NA POLICJE !!!! CO ZA HUJE KRADNA E-MAILE

!!!!!!!!!!! KONTO STRACILEM 64 LVL EQ +9 CALE I WSZYSTKIE CO MIALEM NA TYM E-MAILU . MASZ ODDAC DZIS ALBO OD RAZU ZGŁASZAM NA POLICJE !!!!

Opublikowano

Popieram ;] A za kradnięcie emaila są więzienie !!! Jak hackerze nie wierzysz zobacz to ;] http://www.youtube.com/watch?v=G3wqMGKEa4o

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

Aha to sorry bo mówiłeś ze masz eq +9 a po zachowaniu widać że jesteś neo a neo nie mają eq +9 bez allegro .....

No albo jestes totalnie wkurwiony ;]

Jak masz tam jakieś konto bankove itp to dalej leć na policje!! [nie zartuje]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

to moze masz tam wpisany swoj nr i jak wyslesz sms'a jakiegos tam to daja nowe hasło, coś takiego, albo alternatywny (ten 2 e-mail)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nie zastanawiaj się i idź na policję muszą coś z tym zrobić jak ukradli ci e-mail

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano

Leć do psiarni i bd w TVN a tak na serio to idz zgłosić na policje niech tępemu ch**owi sie dostanie ;d

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Od 250 zł możesz to zgłosić na policję, jak coś to zgłaszaj odzyszkasz wszystko

Opublikowano

MAM RODZICOW JAK COŚ !!!!!!!! MOWIE WAM WSZYTKIM ZEBY NIE BYLO TAK JAK ZE MNA NIE SCIAGAJCIE ZADNE MH EM2 I INNE GOWNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BO INACZEJ TAK JAK JA PO KONCIE !!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

To idź na policję i przestań spamić, co nas to kurwa obchodzi, że cię okradli?

RAsfepN.png
Opublikowano

Tak naprawdę to GÓ*NO nas obchodzi ze cie okradli.

Nie trzeba było ściągać żadnego ścierwa,to byś miał konto i maila.

Jak ci się nudzi to idź na ta policję a nie robisz syf na forum.

Mogę jeszcze jedno napisać ze normalny człowiek się tak nie zachowuje. o_O

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

nie spam już noobie,albo chcesz po prostu po nabijac posty albo ma wyjątkowe małe IQ.Więc jeżeli naprawdę chcesz poszukac pomocy to na forum prawniczym masz tu link http://forumprawne.org/ ii opisz tam swój problem w dziale nowe technologie , a klecie i ostrzeganie innych przed kradzieżą to nic innego jak robienie z siebie mega nooba pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...