Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osoby Do Pomocy W Stawianiu Priva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym postawić swój prywatny server Metin2 ale... nie zabardzo umiem:D

A więc jeśli ktoś potrafi to robić perfekcyjnie to Proszę o kontakt:

GG: 5033024 Jestem często więc mnie złapiecie :)

Za pomoc dam + 5* i GM (jeżeli pomocnik będzie chciał)

@Edit Server ma być Darmowy. Nie mam zamiaru płacić za server żeby później ''neokidy'' z Modem Kamer1337 weszły i rozwaliły go DMG hackiem, 1hit killerem i kick hackiem:)

t6wjg0.png http://www.petycjeonline.com/dragonball - Podpisz się, to Cię nic nie kosztuje, a wielu może ucieszyć ! :))
Opublikowano

Witam. Chciałbym postawić swój prywatny server Metin2 ale... nie zabardzo umiem:D

@Edit Server ma być Darmowy. Nie mam zamiaru płacić za server żeby później ''neokidy'' z Modem Kamer1337 weszły i rozwaliły go DMG hackiem, 1hit killerem i kick hackiem:)

Pomógł bym ci ale to jest nieopłacalne , zrobisz server i go rozwalą po tygodniu zobaczysz , teraz się nie opłaca sie robic priv serverów !!

Naprawde za dużo neokidów !

cooltext465584228.gif

ZOSTANE GM PISAC NA GG 6057994

POMOGE W ZALOZENIU FORUM / SERVA !!

DAJ MINUSA ( --- ) a dostaniesz (+++)

Opublikowano

Pomógł bym ci ale to jest nieopłacalne , zrobisz server i go rozwalom po tygodzniu zobaczysz , teraz nie opłaca sie robicpriv serverów !!

Naprawde za dzuo neokidów !

cooltext465584228.gif

ZOSTANE GM PISAC NA GG 6057994

POMOGE W ZALOZENIU FORUM / SERVA !!

DAJ MINUSA ( --- ) a dostaniesz (+++)

Opublikowano

@Mlody96, ty nie masz za dużo do powiedzenia w tej sprawie. Możesz co najwyżej zraportować.

1Hit Killer i inne hacki, które kiedyś były fantazją na stronach "wyślij sms game.." rozwalą serwer w kilka dni (o ile to nie 4Fun). Jest na to sposób - podwyższyć HP smoka w mysql do max, jak sieci będą pełne, zrobić "event". Obserwować, kto go zabił, ban, i zsyłasz drugiego. Oczywiście, na /in (niewidzialność). Niech gracze będa przekonani, że to kompletnie zautomatyzowany event, lub że zostawiasz smoka i wychodzisz. Codziennie taki event i większość "hackerów" banned.

Można tez tak edytować PC, że bez "oryginalnego" PC serwera nie będzie się dało wbić. Ale nie wiem czy to możliwe xD Myślałem nad zmiana nazw plików tekstur i animacji, ale nie wiem, czy nazwa teskstury do załadowania jest podana w cliencie, czy w mysql.

Szkoda, że w questach nie da się wykonywać zapytań sql. Nowy mobek 1000kkk HP, przy zabiciu natychmiastowe zrespienie, ban dla zabójcy i wpis do mysql z IP.

PS Masz zamiar zrobic serwer ONLY-PVP, czy normalny?

Opublikowano

@Mlody96, ty nie masz za dużo do powiedzenia w tej sprawie. Możesz co najwyżej zraportować.

1Hit Killer i inne hacki, które kiedyś były fantazją na stronach "wyślij sms game.." rozwalą serwer w kilka dni (o ile to nie 4Fun). Jest na to sposób - podwyższyć HP smoka w mysql do max, jak sieci będą pełne, zrobić "event". Obserwować, kto go zabił, ban, i zsyłasz drugiego. Oczywiście, na /in (niewidzialność). Niech gracze będa przekonani, że to kompletnie zautomatyzowany event, lub że zostawiasz smoka i wychodzisz. Codziennie taki event i większość "hackerów" banned.

Można tez tak edytować PC, że bez "oryginalnego" PC serwera nie będzie się dało wbić. Ale nie wiem czy to możliwe xD Myślałem nad zmiana nazw plików tekstur i animacji, ale nie wiem, czy nazwa teskstury do załadowania jest podana w cliencie, czy w mysql.

Szkoda, że w questach nie da się wykonywać zapytań sql. Nowy mobek 1000kkk HP, przy zabiciu natychmiastowe zrespienie, ban dla zabójcy i wpis do mysql z IP.

PS Masz zamiar zrobic serwer ONLY-PVP, czy normalny?

Normalny:))

t6wjg0.png http://www.petycjeonline.com/dragonball - Podpisz się, to Cię nic nie kosztuje, a wielu może ucieszyć ! :))
  • 2 tygodnie później...