Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf : Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otorz kupilem orginal BF:BD2 i....

wprowadzilem klucz rejestracyjny zrobil zolnierza i jak jest Wprowadz Kod nie wiem oco chodzi sprawdzalem na poczie (gmaii.com) i mam tyko wiadomos od EA ze moje konto jest aktywne ale nigdzie niema zadnego kodu do wprowadzenia POMOCY !! ! !! potem zarejestrowalem gre i dostalem tylko to

Dziękujemy za rejestrację Twojego egzemplarza gry Battlefield: Bad Company™ 2 na platformę PC!

Poniżej możesz znaleźć DARMOWY kod lub podpowiedź do gry, które z pewnością pomogą Ci w osiągnięciu lepszych wyników.

Grając jako sanitariusz nie skupiaj się tylko na reanimacji sojuszników za pomocą defibrylatora. Zbliż się do wroga i przypiecz go zabójczą dawką prądu!

Zauważyliśmy, że nie chcesz w przyszłości otrzymywać podobnych wiadomości ze wskazówkami/podpowiedziami oraz specjalnymi ofertami z EA.

Mamy dla Ciebie dobrą wiadomość – jeszcze nic straconego!

Aby pozostawać w kontakcie z EA, kliknij przycisk „Aktualizacja konta”, który znajduje się poniżej, zaloguj się na swoim koncie i zmień ustawienia opcji kontaktowych.

nawet niewiem zabardzo do czego to kod ale jesli go nie wprowadze to moge grac multiplayer ? bo niemam zadnych serwerow ;/;/

Kraj ustawiilem na Polska

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wprowadzasz kod seryjny wtedy gdy juz zrobisz swojego bohatera potem mozesz grac a ty zarejestrowałeś sie w EA

[

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSswGAnyS2M11-fF_vrbZ69Y76KFRhTOIjgjTagx1Hoz2N8aD0&t=1&usg=__Ac6-PXZrnFHCWUGtslZI-txDEU8=

[/url]
18706.png

10 postów [x]
15 postów [x]

25 postów [x]
30 postów [x]
50 postów [x]
75 postów [ ]

105 postów [ ]
120 postów [ ]
180 postów [ ]

Opublikowano

Ja na przykład tego wpisywać nie musiałem nawet nie wiem dla czego... Mam oryginalną wersje...

Zbyt duża sygna

~Man

Opublikowano

Ja na przykład tego wpisywać nie musiałem nawet nie wiem dla czego... Mam oryginalną wersje...

Bo ty masz oryginał i przy instalacji samo zrejestrowało klucz mojemu kumplowi sie tak zrobiło ze tez nie musiał wpisywać klucza ;)

[

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSswGAnyS2M11-fF_vrbZ69Y76KFRhTOIjgjTagx1Hoz2N8aD0&t=1&usg=__Ac6-PXZrnFHCWUGtslZI-txDEU8=

[/url]
18706.png

10 postów [x]
15 postów [x]

25 postów [x]
30 postów [x]
50 postów [x]
75 postów [ ]

105 postów [ ]
120 postów [ ]
180 postów [ ]