Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Na Prywatnym Serwerze Metin2 Można Już Zrobic Wierzchowce ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mniejsza z ich ID ważniejsze są pliki odpowiadające za te wierzchowce

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

Wystarczy znaleźć odpowiedniki konia i skopiować potem ustawić ID wierzchowców i tyle, ale problem taki jest gdzie znajdziemy pliki Konne

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

A takiego problemu nie ma. Jest wszystko, tylko nie jedno. Mamy pliki, id do bazy. Tekstury itd. Nawet questa. Ale brakuje nam tekstur tych wierzchowcow jak sie poruszaja, w kliencie pl sa one zakodowane.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko się da tylko trzeba znac ip tych wierzchowców... ;)

a tego nigdzie nie ma ;)

Byly na forum jak znajde do podam !!alt to buło tylko chyba na dzika!

Opublikowano

boze wasze teorie sa bledne ja zrobilem wszystkie 3, 4 lew to nowy mob a za siadanie na nich odpowiada plik .gr2 ... ZMIANA TEKSTUR KONIA NA WIERZCHOWCE NIE POMOZE

sygnatn.png

sygnap.png

22706951409176251654.png

Opublikowano

pogódzcie się z tym że jeśli sami nie zrobicie plików gr2 do wierchowców to nigdy konia nie bedziecie mieć bo tych plików od ymir gr2 w kliencie nie ma i nie bedzie

Opublikowano

Włosi to już maja tylko niestety nie wiem dokładnie jak to zrobić...Translater google nie tłumaczy dokladnie:/ jeżeli znalazł by się ktoś, kto dobrze zna język Włoski to niech napisze i podeślę link:)

Ja wrogom podziękuje gdy przyjdzie czas na rewanż... 

Opublikowano

może wam podpowiem

W folderze share_data nie ma modeli tych stworków można je dodać, wystarczy pliki odpowiadające za ruch tych koni(.MSA) wrzucić do folderu \share_data\data\monster

tylko trzeba pamiętać o tym, że trzeba zrobić folder z nazwą taką samom jak folderze NPC od strony klienta również z plikami (.MSA) identycznie.

Opublikowano

Widzę że tu się troche wyczyściło albo to nowy temat xD

W jakimś kliencie widziałem te wierzchowce więc mi nie mówcie że się nie da/

Opublikowano

Nie po to wszedlem w ten temat zeby czytac jakies madrosci o plikach teksturach i bog wie o czym jeszcze... Wchodzac tu chcialem sie dowiedziec czy istnieje taki server ewentualnie poznac jego nazwe a nie czytac o teksturach czy innych rzeczach na ktorych sie kompletnie nie znam i one mnie nie interesuja ;) Moderator powinien dac ostrzezenie 80% ludzi ktorzy sie tutaj wypowiadali

叶是白痴

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...