Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Sposób Na Kupienie "Zaczarowanie Przedmiotu"

*Gzz*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Wielu z was pyta czy oprócz bota zmieniającego ŚR, i auto F8, jest bot który sam kupuje "Zaczarowanie Przedmiotu" A potem wciska sam F8, muszę was rozczarować - nie ma takiego bota, to niby nie jest trudne, ale ktoś jednak byu musiał zrobić SKRYPT... A nikomu się tego nie chce zrobić.

O to wam pokaże jak zrobić, by za jednym kliknieńciem dostawaliście : 1, 20, 30, 32, lub nawet 100 "zaczarowania przedmiotu"' (możemy ustawić ile chcemy ... )

Jeżeli mamy już bota najlepiej z tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/184130-infobot-zmieniajac-sr-w-broniach/

1. robimy tam wszystko według instrukcji

2. Ustawiamy w "bot.cfg" w ShopItemPos=37 (liczbe, oznaczającą w którym miejscu jest "Zaczarowanie przedmiotu" ) , a w "BuyAtOnce=40" ustawiamy ile "Zaczarowania przedmiotu" ma kupować, np. 40, wtedy za jednym kliknięciem będzie kupowało nam 40 "Zaczarowan przedmiotu"

3. Wyświetli się napisa "Nie można sprzedać Przedmiotu" ale zwoje nam kupi,

!!! PAMIĘTAJ !!! Jeżeli naciśniesz F7, twoja bron zostanie sprzedana (ta z pierwszego miejsca w eq ), więc na czas kliknięcia przenieś ją na inne miejsce (np. obok)

4. Potem przenieś Twoją bron na pierwsze miejsce (Najlepiej np. z Żalem, wsadz w niego 3x zmiane bonów by było miejsce

5. Znów naciskaj F8 aż skończą się Zaczarowania Przedmiotu

Dużo pisania, ale to w praktyce idzie szybciej, i nie trzeba tyle razy kliknąć myszka, żeby kupić Zaczarowania ...

"POMYSŁ" do kogoś kto zna się w kryptach, lub do kamera

Jak byś zmienił miejsce "F7" znaczy o to mi chodzi by to nie było pierwsze miejsce, tylko np. pierwsze miejsce w 2 stronie naszego "EQ", to by ułatwiło sprawę, lub po prostu obok

I nie wiem czy się da jakoś usunąć komunikat "Nie można sprzedać Przedmiotu", ułatwiło by toi bardzo pracę, i łatwo można było by zrobić skrypt ...

Liczę na " +"

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/184130-infobot-zmieniajac-sr-w-broniach/

Przeczytaj, to jest bot, ktory zmienia śr , lecz sam nie kupuje "Zaczarowania przedmiotu" czyli tego do zmiany bonowów / śr

Opublikowano

Co Ci zamula? Ocb ? ;D WTF ? Jeżeli mi się klikać nie chciało, to klillem raz i 50 szt. kupiło ehh, a potem F8 tylko klilalem

Opublikowano

Witam.

Gdy ustawie sobie żeby za jednym kliknięciem kupował XXX sztuk np ryb . I wciskam F7 to kupuje i sprzedaje je ;/ WTF?

Opublikowano

o co kaman z tym Botem , programem ?? bo to coś ja nie czaję :/

Jak sie ta nuta nazywa PW -http://w242.wrzuta.pl/audio/6lcuNfQqKLz/jak_sie_to_nazywa_bo_potrzebne_bardzo_do_przetestowania_bassu

Opublikowano

Klikasz F8, i automatycznie Ci się zmieniają śr, i nie musiszpatrzyć czy już siadły np 30, ponieważ jak już takie siadna to bot automatycznie przestnaie zmieniać, podałem link w temacie, zobacz i poczytaj, chyba ze niepotrafisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...