Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiejś ciekawej gry Online ,jako że mój sprzęd został ulepszony to mam zamiar grać w lepsze gry.

Mój sprzęt:

Procesor 2.53 GHz

Ram : 2gb

Karta graficzna:Radeon HD4850

Myszka i klawiatura itd.

Szukam gry F2P lub B2P ,nie P2P.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

conan albo aion albo czekaj na c9

Chyba nie wiesz co to f2p - free to play czyli że nie trzeba abonamentu a b2p to że raz kupujesz i więcej nie płacisz , a w conanie i aionie trzeba płacić

A ja ci polecam Guild Wars albo Warcraft 3 na battle necie :) albo poczekać troche na assassin's creed brotherhood

Opublikowano

Chyba nie wiesz co to f2p - free to play czyli że nie trzeba abonamentu a b2p to że raz kupujesz i więcej nie płacisz , a w conanie i aionie trzeba płacić

A ja ci polecam Guild Wars albo Warcraft 3 na battle necie :) albo poczekać troche na assassin's creed brotherhood

dobrze wiem co znaczy ten skrot...ale jakbym ja mial takiego sprzeta jak autor tematu i szukalbym gier, to tylko te, juz lepsze privy w aionie od tych gowien typu cabal...

Opublikowano

@UP Tak to było bardzo mądre ^^

A co do tematu to polecam Allods online,S4League,Cabal online,Combat Arms,Audition Eu (na odstresowanie sie xD ),Perfect World.

Podał bym więcej ale nie chce mi się wszystkiego pisać ;P