Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty, Bugi Itp.

devv93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są do tej gry jakieś cheaty, boty lub jakieś bugi, które można wykorzystywać?

Widziałem bota ale niestety płatnego. Mam trochę PP i chciałbym więcej akcji wykorzystywać dziennie, a nie chce mi sie cały dzień klikać.

Opublikowano

Jeżeli dobrze wiem ,to tylko ten płatny bot jest.Możliwe ,że ktoś mógłby zrobić ,gdyby nie anty-bot.

Nic.

Opublikowano

Antybot to nie jest wielki problem, trudne byłoby przepisonie przez bota kodu z obrazka, ale tam jest tekst. Zaczynam właśnie kurs c++, za kilka dni popróbuje robić proste programy, w tym również proste boty do gier. Ale na razie nie potrafię zbyt dużo.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ludzie po co wam "Boty" do tej gry czy wy nie macie honoru jakiegoś? gra jest po to by w nią grać a nie boty boty boty i jeszcze raz boty... właśnie bez botów najlepsza gra jest...

24382.jpg
Opublikowano

Tak najlepsza gra siedzisz na treningu i klikasz trening od czasu do czasu ci karta wyskoczy (losowanie od jakiś 300pa) albo pp to jest nudne fajnie jest aby jak ci dobrze idzie w meczu ligowym

1356885104-U84203.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...