Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Bot Podobno :)

AhItsManey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma żadnych?

Używają tego tylko idioci -_-

Ja nigdy zwolennikiem botów nie będę, bo szczerze mówiąc- szkoda czasu na takie pierdoły jak wbijesz ten level 10 raz szybciej bez bota...

525ffffff.png
Pasjonat
Opublikowano

Dziwi mnie jedno że się zarejestrowałeś na forum i od razu wrzucasz bota? Podejrzane. Myślę że bot może zawierać keyloggera/virus.

Wrzuć skan to nabiorę zaufania

@topic

Nie wiem dla kogo ma być ten bot. Tak jak napisał xdavidxd tutaj wbicie tych paru nędznych poziomów pójdzie szybciej dzieciakowi któremu wystarczy to że będzie umiał czytać questy i je wykonywać.

Pozdrawiam

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Dla ludzi, którzy mi nie wierzą zaprezentuję przykład.

Na lvl 53 potrzeba 9milionów expa.

Za jedną misję (w zależności od rodzaju- idź zaszlachtuj, czy poprostu leź w tę i z powrotem) ok 40k do 100k

Za jednego mobka (na bonusie PD i PT) otrzymuję 1,5k expa. Trzeba też dodać że bije się je bardzo długo ze względu na 25k hp (a niemam jeszcze broni na 50, zamierzam robic eq na 55 :P)

podliczcie sobie...warto? o__O

525ffffff.png
Opublikowano

Bot miedzy innymi sluzy do bicia 10 lvl, zeby dostac 10 chargy to po pierwsze, po drugie moze sluzyc do zbierania daily itemow ktore mozna sprzedawac.

Wlasciwie jest wiele zastosowan, ja osobiscie nie uzywam bota ale wpadlem na to po 5 sekundach na co moze sie przydac bot, a wy zero myslenia..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bot miedzy innymi sluzy do bicia 10 lvl, zeby dostac 10 chargy to po pierwsze, po drugie moze sluzyc do zbierania daily itemow ktore mozna sprzedawac.

Wlasciwie jest wiele zastosowan, ja osobiscie nie uzywam bota ale wpadlem na to po 5 sekundach na co moze sie przydac bot, a wy zero myslenia..

Jak mam myśleć skoro w chwili pisania tego sciagalem pierwszy raz w zyciu ta gre :D , gra mi sie nie podoba , jest do bani. Ten cały wyglad itd. badziewie kompletne.

Opublikowano

@Warren

No ta...

Żeby już używać botów w RoM'ie to jest szczyt braku inteligencjii...

Może te daily.

Ale wziąłeś pod uwagę że postać może dednąć (co jest bardzo proste, zwłaszcza na moim levelu)?

Magiczny transmutor na 10 zeby mieć te idiotyczne 10 doładowań? Przepraszam, ale wystarczy zrobić 10 daily na głównej postaci, dostaniesz exp, kase i phirusy.

A za phirusy masz doładowania.

I jeszcze raz mi powiedz że nie myślę...

Wyfarmić kasy nie idzie, bot nie rozróżni które itemki się nie nadadzą, a które nie.

Pozatym więcej można zarobić na robieniu samych questów, ew podropienie itemków z instancjii (mówię tu o składnikach na elitkę)

Ta gra to sama przyjemność, a ty chcesz zrobić z niej taki szajs, jakim jest metin2PL (gdzie, ceny sięgają mojego zawału, a legalne zarobienie kasy jest wręcz nie możliwe... nie mowię o privkach gdzie jest git! ;) ).

Wiem że to jest MultiPlayerCheats Forum. Ale proszę cie, nie dawaj dzieciakom szansy do zarobku...

To nie metin, to nie metin...

@Up...

Co ty wiesz o grafice?

Jest do bani?

Jeżeli dla ciebie się liczy TYLKO grafika, to najlepiej idź do muzeum i oglądaj obrazy..

co z tego że nie grasz, przecież grafika jest ładna!

BTW. Ustaw sobie full rozdziałkę i detale, to zobaczysz :D

P.S Przepraszam za moje agresywne podejście, ale aż krew się we mnie buzuje gdy na to patrzę...

I jeszcze raz powtarzam-

USTAWIENIE W TEJ GRZE BOTA JEST NIEOPŁACALNE! (krzycze ;x)

Pozdrawiam..

xdavidxd

525ffffff.png
Opublikowano

@Warren

No ta...

Żeby już używać botów w RoM'ie to jest szczyt braku inteligencjii...

Może te daily.

Ale wziąłeś pod uwagę że postać może dednąć (co jest bardzo proste, zwłaszcza na moim levelu)?

Magiczny transmutor na 10 zeby mieć te idiotyczne 10 doładowań? Przepraszam, ale wystarczy zrobić 10 daily na głównej postaci, dostaniesz exp, kase i phirusy.

A za phirusy masz doładowania.

I jeszcze raz mi powiedz że nie myślę...

Wyfarmić kasy nie idzie, bot nie rozróżni które itemki się nie nadadzą, a które nie.

Pozatym więcej można zarobić na robieniu samych questów, ew podropienie itemków z instancjii (mówię tu o składnikach na elitkę)

Ta gra to sama przyjemność, a ty chcesz zrobić z niej taki szajs, jakim jest metin2PL (gdzie, ceny sięgają mojego zawału, a legalne zarobienie kasy jest wręcz nie możliwe... nie mowię o privkach gdzie jest git! ;) ).

Wiem że to jest MultiPlayerCheats Forum. Ale proszę cie, nie dawaj dzieciakom szansy do zarobku...

To nie metin, to nie metin...

@Up...

Co ty wiesz o grafice?

Jest do bani?

Jeżeli dla ciebie się liczy TYLKO grafika, to najlepiej idź do muzeum i oglądaj obrazy..

co z tego że nie grasz, przecież grafika jest ładna!

BTW. Ustaw sobie full rozdziałkę i detale, to zobaczysz :D

P.S Przepraszam za moje agresywne podejście, ale aż krew się we mnie buzuje gdy na to patrzę...

I jeszcze raz powtarzam-

USTAWIENIE W TEJ GRZE BOTA JEST NIEOPŁACALNE! (krzycze ;x)

Pozdrawiam..

xdavidxd

No sry mam wszystko na maxa , ale nawet animacje skoku czy chodzenia sa tak beznadziejne ze zygac sie chce!!!!!!!

A questy sa tez nieciekawe jak widze napis "Zabij bolide drewniaka" to mi sie smiac chce :D ahahaha

Opublikowano

Wracaj do metina...

A animacje mi się podobają...bynajmniej można skakać -_-

525ffffff.png
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...