Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Proszę Mi O Wytłumaczenie Co I Jak.

Yuriy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż dziś zacząłem grać w FT i chciałbym się dowiedzieć jak szybko zdobyć kasę,potencjał oraz UM w co inwestować ,co kupować itp aby być coraz to lepszym.

Za pomoc będą plusy lub minusy.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Przyłączam się do pytania.

1. Opłaca się kupować te lamerskie itemy na małą wymaganą UMke ?

2. Kiedy mogę dołączyć do jakiegoś klubu ?

3. Akcje - jak się je dostaje i co ile.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

ja zarobiłem tam zrobiłem se nobiarskie konto i zacząłem hazard wziąłem na początku sponsora i mam 1.800.000 kasy na początku zagrałem 2x o full kasy i wygrałem i potem tak po 500.000 i wygrywałem do 50.000.000 można tak aż się znudzi jeszcze obstawianie drużyn

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Projektant:

Opłaca ,ponieważ każde itemki dodają troszkę um.

Tak naprawdę ,to możesz już na początku gry - ale musisz mieć odpowiednią ilość um(właściciel ustala próg um)

Jeżeli dobrze pamiętam to akcja jest odświeżana o 24.00.

Można też zakupić z zakładce Premium.

@Yuriy

Jak wiesz ,w profilu możesz wybrać kim chcesz być - napastnikiem, bramkarzem, obrońcą lub pomocnikiem - każdy ma indywidualny tzw. build ,który można przeczytać w zakładce trening, np:

Ważne - Atak

Duży wpływ: Skuteczność, Szybkość

Mały wpływ: Podania, Kondycja, Dośrodkowania

Zerowy wpływ: Obrona, Bronienie

O itemkach napisałem wyżej.

Kase można zdobyć od sponsora, grając w kasynie, obstawianiu meczy oraz z wypłat klubowych.

Nic.

Opublikowano

Dzięki wielkie macie + ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Potencjału dużo się dostaje gdy trenujesz główną umiejętność danej klasy zawodnika bramkarz/pomocnik itp...

w miesto>trening masz na dole główne umiejętnosci potrzebne dla danej klasy

1356885104-U84203.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam otóż dziś zacząłem grać w FT i chciałbym się dowiedzieć jak szybko zdobyć kasę,potencjał oraz UM w co inwestować ,co kupować itp aby być coraz to lepszym.

Za pomoc będą plusy lub minusy.

Przyłączam się do pytania.

kase zdobywa sie od sponsorów, pracowania wzamian za akcje (mało dobry sposóB), kluby daja pensje itp

trenowanie jest zalezne od rodzaju zawodnika np: jak wchodzisz w trening na dole pisze co trzeba trenować

ja trenowałem te co maja duzy i maly wplyw i tez te bardzo ważne poniewaz trzeba nabic UM i jak nabijesz duzo UM kupujesz ubrania nawet te lipne zeby dodawały jak najwiecej umiejetnosci dla danej klasy. np; napastnik musi miec duzo ataku ale na poczatku nie liczy sie to bo trzeba miec conajmniej 1k UM zeby kupic dom i inne rzeczy do skracania czasu a jak czas najwazniejszej um (bramkarz - bronienie , pomocnik - podania, napastnik - atak i obronca chyba obrone) bedzie trwal 1 minute to warto cwiczyc poniewaz to dodaje potencjał. zrobie tutka jak zaczac grac w football team w tym dziale ale chyba dopiero jutro ale gwarantuje ze w oka mgnieniu bedziecie miec jak ja 31k UM i ponad 28 k ATAKU 9jestem napastnik)

akcje zdobywa sie o polnocy do 150 poniewaz wiecej nie mozna ale jesli ktos chce stracic kase na pp to kupi sobie akcje w zakladce premium lecz te akcje zawsze o polnocy zamienia sie w 150/150 nawet jesli bedziesz miec 180/150 to o polnocy bedzie 150/150 dlatego warto je wydawac a jesli juz czasu nie masz to popracuj zeby nie marnowac niczego.

do klubu kazdy moze dojsc kiedy chce ale czy dojdzie to juz zalezy od wlasciciela klubu a gdy macie pelny sklad i gracie mecze dostajecie pensje ktora na poczatku jest bardzo wazna uwierzcie i pilnujcie zeby ja wyplacano bo jak nie wyplaci wlasciciel 2 -3 razy to ban na 7 a i tak zwroca wam kase wiec serio polecam ta gre.

dajcie + a nie dawajcie -

zrobie poradnik o prawie wszystkim jesli mnie zachecicie wiecie czym ^^

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...