Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prema

pixel9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mogl by mi ktos wytlumaczyc jak zrobic premium free ? bo niektorzy mowia ze zrobia to w 5 min a ja nie umeim nawet w 5 godz ;/ przeczytalem pare tematow ale nadal nic nie kapuje ;(

Zbieram +

Opublikowano

idzesz na playspana rejestrujesz sie wpisujesz darmowy kupon na 50 darmowych Ultimate Points : 1111-1111-xmasan-162516 potem wchodzisz na reklamy robisz 1 reklame za 50 Ultimate Points i masz preme na 3 dni

Zbieram +

Opublikowano

a jak sie robi reklamy ? i 2 pytanie co potem, jak to dac na warrocka ? i gdzie ten kod wpisac ?

EDIT: juz wiem gdzie jest reedem code mam 50 punktow a jak zdobyc reszte (150) ?

Zbieram +

Opublikowano

ldziecko boże pisałem ci w innym temacie sciongasz hide my ip uruchamiasz bierzesz playspan.com logujesz sie potem Ultimes Points potem Earn Now Potem Masz Reklamy i weś te frre Wypełniasz i powines dostac pnkt tyle ile jest za reklame i jak cos zawsze potwierdzaj na gmailu jak przyjdzie restracja z reklamy a jak nie dostaniesz to pisz do nich ze nie dostales pnkt .

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

ale wy jestescie kidy omgf... ja np mam 150 pkt zrobilem dzisiaj z 5 reklam tych po 50pkt+i co i gowno nic nie dostalem to playspan nowe jest zjebane jak huj... tamto bylo lepsze...

Tomee17.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...