Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Yt2Game K.K -Kawałki Klejnotu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z kąd wziąść kawałki klejnotu na YT2Game?? Niewiem czy dobrze myśle ale ktoś mi mówił , że z kawałków map więc?? Nie zrozumiałem tego Pana więc z tąd ten temat ^^.

bez yt.

Opublikowano

Hmmmm No więc w takim razie załużmy ze dropią one w trudnym lochu sprawdze ale w takim razie po co te KAWAŁKI

MAP ?

EDIT:

Więc tak kawałki klejnotu nie dropią z małp na 100% powie mi ktoś z kąd?

bez yt.

Opublikowano

Nikt nie powie Ci skąd dropią ;) To jest zbyt ryzykowne , gdyby ktoś to powiedział na MPCForum to zniszczyłby cały biznes na YT2Game :P

urechisyg.png

Opublikowano

No a ty jestes przykładem jebanego n3o kida ... Oczywiście te słowa są skierowane do ciebie tylko wtedy jeśli wesz a nie powiesz ....

bez yt.

Opublikowano

No a ty jestes przykładem jebanego n3o kida ... Oczywiście te słowa są skierowane do ciebie tylko wtedy jeśli wesz a nie powiesz ....

Hmmm tak ostro? Mogę Ci powiedzieć na PW nópie skoro już tak jedziesz ;) Ale jeśli łaska, nie podskakuj więcej, na yt2game nawet jeśli masz stalke +9 i 99 lvl siadasz na 2 skille, ok? ;) Nick : YouLoveMexD to ja ;p

urechisyg.png

Opublikowano

Ja też przyłączam się do prośby. Gdzie dropi Kawałek Klejnotu ????

Nie chodzi o kryształ. :unsure:

Opublikowano

Z dzikusów Ciołki?

Tutaj powinien znajdować się głupi napis o Bieberze albo Hip-Hopie

Ale po prostu go nie ma, nie będzie.

Chciałbym podziękować użytkownikowi Kamer1337. Używam moda i wszystkich innych Twoich hacków.

Jesteś moim autorytetem, chciałbym być taki utalentowany jak ty!

Opublikowano

na yt2 game nie dropia ulepszacze jak na pl-u z tego co slyszalem to trzeba zebrac 9 kawalkow mapy idziesz do tego kolesia w m1 co sie u niego wymienia np slowo item na instr 2 hand i za to dostaje sie k.k

Opublikowano

@up nie prawda >.> na malpach leca fragmenty klejnotu nie kawalki klejnotu, dostaje sie za mapy ktore dropia z metkow do 75 lvl...

Opublikowano

Noto tak oddałem 9 kawałków map niewiem jakim cuden je zdobyłem ^^ . I otrzymalem mape skarbów co z nią zrobić ???

bez yt.