Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patchowanie Ca...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo... Tak jak w temacie chciałbym zadać wam pytanie: Ile powinien patchować się Combat Arms??? Pytam ponieważ u mnie patchuje się już przeszło półtorej godziny i jest dopiero połowa...Z góry dzięki... Pozdro...

Nothing to do here.

Opublikowano

To zależy od prędkości neta!!! Ja mam 1 mb/s, wyłączyłem większość programów działających w tle i patchował się 40 min

06051112_ziomekzkrk2.png
Opublikowano

dużo też zależy od tego jak stara wersje instalki pobrałeś. wczoraj robiłem reinstal i zapomniałem skopiowac plików patcha i później musiałem czekać ok 3godz na pobranie patcha przy predkości neta 1mb/s przy czym moja instalka chyba z marca zajmuje 700 mb a aktualna (po ostatnim update zajmuje już ponad 1Gb) ale jeśli nie instalujesz od początku gierki to samo patchowanie po update nie trwa długo jak wspomniał kolega wyżej ok 30-40 min

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie ma ustalonego czasu patchowania CA, zależy od prędkości neta jak już ktoś wspomniał, jeśli masz dużo modów w CA to też może być powodem długiego patchowania. po prostu musisz być cierpliwy ;)