Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Laptop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;p Mam pytanie ;d Czasem jak zostawiam laptopa na noc to mi sie resetuje ;/ Mam Viste Home Basic Sp1 ;D Chce zrobic tak ze gdy zamkne laptopa to zeby normalnie chodzil ;p Tzn chodzi mi o to ze jak tak normalnie zamykam to idzie w stan wstrzymania a chce zrobic tak zeby  bylo jak zamkne normalnie to co zostawilem tak jak bym go nie zamknol ;d Hlep ;p Sry ze tak dziwnie to napisalem ;d ale dopiero co wstalem ;] 

Opublikowano

Dusisz na tą beteryjke na pasku po pawej stronie obok godziny>więcej opcji zasilania>wybierz dzialanie przycisku zasilnia>po zamknięciu pokrywy... nic nie rób.I działa.Na bateryjke nacisnij lewympryciskiem myszy.Pomogłem? daj + i 5* ;)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ja jakoś mam takiego laptopa HP, że jak zamknę to normalnie mi działa, używam Fn +F5, wyłącza się monitor, zamykam go i rano otwieram Fn+F5 i działa mi ;P

54050393129090175898.png

Opublikowano
Dusisz na tą beteryjke na pasku po pawej stronie obok godziny>więcej opcji zasilania>wybierz dzialanie przycisku zasilnia>po zamknięciu pokrywy... nic nie rób.I działa.Na bateryjke nacisnij lewympryciskiem myszy.Pomogłem? daj + i 5*

Jestes pro ;d Miales -2 dalem ci + i Masz -1 ;p 5 Ci narazie dac nie moge bo nie masz tematu w Dziale Mt2 ;p