Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bron ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gówno prawda :P

M4 jest najlepsze chyba że dasz rade wytrzymać z m16 do scar lighta

Ja gram m4 od kilku miesięcy i jest świetna

Zresztą ile osob tyle opinii

16435562.jpg
Opublikowano

ja k-2 polecam jak gralem m4 to tylko na rookie dobrze potem zjebane a k-2 nie m4 na rookie dobre potem slabe

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wortex, temat sprzed pół miesiąca ;) Co do tej broni, ja polecam grać na mapach z leżącą bronią i robić misje, jeśli po 10 dniach nadal nie możesz kupić jakiejś sensownej broni*, Ghost Mody i Knive Mathesy (z misji będziesz miał topór na 7 dni).

*sensowna broń - Zależy jaką umiesz najlepiej grać. Maszynowa - M12s, jakieś "ulepszone" M4A1, Scar Light, AK47, SG552, ew. możesz spróbować wylosować Thompsona. Snajperska (razem z dobrym pistoletem, najlepiej Dual Colt lub D.E.-Scope, ale to niestety za ZP) - AWM, jednym hitem powalasz przeciwnika, lub DSR-1, też 1 hit + jeden stopień zooma (szybciej sie włącza/wyłącza. Wbrew pozorom 1 stopień lepszy), ale na wyższy poziom i 68k.

Opublikowano

Hinar ładnie to wszystko opisał.

Kozaczek95, musisz po prostu sprawdzić, jaką bronią najlepiej grasz. Najlepiej wchodzić na tą mapkę, gdzie na starcie rundy podnosi się bronie (zapomniałem nazwy :P)

Zamykam temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...