Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Kradzierz Itemów Metin2 -Tvn

Mr0zi0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj w tvn było o kradzierzy itemków w metinie2...

Co wy o tym myślicie??

Czy koleś powinien iść do więzienia??

Czy "Taxik" powinien dostać bana za kupywanie itemków na allegro? "co z tego że przedmioty były wirtualne ale pieniadze za które zostały kupione były jak najbardziej parwdziwe"

http://www.youtube.com/watch?v=fMMrVy0KO5k

Może ja się wypowiem...

Gdyby kupywał to w is to koleś który go okradł jakieś konsekfencje powinien ponieść ale w grze!!!!!! i tylko w grze!!!! od tego wkońcu są bany...

Pozatym co kolesiowi po tym ze odzyska itemki jak juz na 90% dostał bana za kupywanie na allegro.... nie potzrebnie pokazywał nick... z taka sparawą iść na policje, to jest śmieszne...

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Było już kilkanaście tematów na ten temat nie tylko w dziele "metin2" ale też pogaduszki itp po co nowy temat? W tamtych tematach też się ludzie wypowiadają...

buusaga.jpg

Opublikowano

no a cooo.

ciekawe co ty byś zrobił jak by ci ukradli ebonki+9 warte 200 zł a ok. 80kk (jeżeli to pl)

no ale żeby to było w TVN to przesada !

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Dobrze mu po co pobierał keye ?? albo coś kupował na allegro. Szydło wyszło z worka.

Jak sie ta nuta nazywa PW -http://w242.wrzuta.pl/audio/6lcuNfQqKLz/jak_sie_to_nazywa_bo_potrzebne_bardzo_do_przetestowania_bassu

Opublikowano

Nie zauwazyliście, że w filmiku typek mówi: //kolczyki 150 zł// nie jest powiedziane,że kupione, moim zdaniem on je tylko wyceniał na realne pieniądze i mówi o ile ten złodziej mógł zyskać realnych złotówek sprzedając wirtualne kolczyki.

Macie jeszcze trochę rozumu? Najlepiej to krzyczeć, że noob, konto na allegro, nawet FuBu pokazał że jest niedorobionym dzieckiem pisząc komentarz pod wstawionym przez niego filmikiem z Faktów...

Opublikowano

Teraz wiadomo ze te 'koxy' co maja 80+ lvl nie sa wcale takimi koxami poprostu wydaja hajs na metka i koszka z itemami +9 a spawa oczywista

Zlodziej 100% niewinny

Okradziony dostanie bana i nie ma nic do gadania bo konta jak i itemy sa wlasnoscia firmy gameforge czy jakos tak i koles nic nie ma do gadania dodatkowo kupowal itemy na allegro to juz all wiadomo ban i dowidzenia

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Ale nie wiadomo czy on kupił je na allegro czy tam gdzieś może tylko je wycenił na taką kwotę zrozum.

buusaga.jpg

Opublikowano

noo dobrze gadacie. ale ten co go okradli .. dziwne że pokazywał to przeciesz ukradli mu to .. ;/ wtf. ?

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobrze z takimi ludźmi do ciupy na 3 lata i mu się odechce odbierać ludziom przyjemności z gry

METIN- to przede wszystkim dobra zabawa ( a ludzie o tym ZAPOMINAJĄ !!! ) Jeśli "Taxik" lubi sobie wydawać pieniądze na Metka to niech sobie kupuje KOGO TO POWINNO OBCHODZIĆ ...

Aktualnie Metin2PL jest niszczony przede wszystkim przez graczy 75+ którzy chodzą do Atlantydy. Powiem więcej atlanta to była zagłada metkaPL , pamiętacie to uczucie spotkać 75lvl+ z zatruciakiem ?

A teraz po 3kk na rynku -.- ... W Atlancie gracze w wysokimi LvL'ami obławiają się po szyję co za tym idzie mają więcej Yang'ów a więcej Yang'ów to nowe aukcje na allegro.pl w aktualnej chwili 1kkk=około 250 zł co moim zdaniem jest śmieszne... mianowicie sprzedaż Yang'ów leci gwałtownie w dół , popyt na Yang'i w górę - i z tego biorą się kosmiczne ceny za wybonowane eQ : ]

Takie jest oczywiście tylko moje zdanie , nie musicie się z nim zgadzać ; )

Opublikowano

a mi go szkoda ale uważam że jest głupi kupując eq za real kase

ale nie możemy uogólniać bo nie każdy 80+ lvl jest taki zacofany jak on

co nie zmienia faktu że miał racje walcząc o swoją kase

2mo740k.jpg

Opublikowano

A może to jest jego hobby? Jedni wydają siano na deski,piłki ch*je muje, a on wydaje na gre, zreszta z tego co pamietam to nie powiedział nigdzie ze kupił eq za rl kase..(mogę się mylić, oglądałem kilka dni temu).

Zresztą większość wypowiadających się tu, po takiej kradzieży jebła by klawiaturą i skończyła z metkiem, lub byłby płacz i chooy wie co jeszcze.

A może siedział godzinami na metkach dropiąc KU by nazbierać hajsu na te eq a tu jeb i nie ma.

To jest moje zdanie.

Opublikowano

tak powinnien koles stracil prawie swoja wyplate no i co ze na gre. ale stracil chciał mieć dobrego hara ale . ktoś mu zabrał eq albo kasa albo itemki albo wiezienie . dla kolesia.

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

487 ej a co bys zrobil jak by ci koles ukradl eq warte 900zl hahah bys ryczal albo na policje lecial .

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

Boże... On je wycenił ebonki na 150 zł bo tyle kosztowało ich wybonowanie... A te pokazane w faktach to prawdopodobnie sa pożyczone od kolegów z gildi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...