Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Ze Skuterem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Otóż mam taki dziwny problem ze skuterem.... A więc.. Skuter mogę odpalać nawet wtedy gdy nie mam kluczyka w stacyjce o.O Wkladam kluczyki do stacyjki, przekrecam, zapalam.... dobra jade... zatrzymalem sie, przekrecilem kluczyk.. patrze a tu wskazówka od paliwa nie chce opasc o.O dobra odpalam, jade przekrecam kluczyk zeby sie wylaczyl... a on sie nie gasi ani nic.. spokojnie moge jechac, jedyna metoda zeby go zgasic to wylaczenie zaplonu poprzez taki przycisk. I w czym tkwi problem ? Wczesniej bylo wszystko ok, przejechalem sie do miasta, wrocilem i nagle taki problem sie pojawil :( Prosze pomozcie

Opublikowano

moze diesla nalales? :D To moze byc spowodowane wysoka temperatura i cisnieniem w tlokach ale po paru sekundach powinien sie zgasic, take napisz na forum o tej tematyce albo zglos sie do mechanika.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Siema,

Otóż mam taki dziwny problem ze skuterem.... A więc.. Skuter mogę odpalać nawet wtedy gdy nie mam kluczyka w stacyjce o.O Wkladam kluczyki do stacyjki, przekrecam, zapalam.... dobra jade... zatrzymalem sie, przekrecilem kluczyk.. patrze a tu wskazówka od paliwa nie chce opasc o.O dobra odpalam, jade przekrecam kluczyk zeby sie wylaczyl... a on sie nie gasi ani nic.. spokojnie moge jechac, jedyna metoda zeby go zgasic to wylaczenie zaplonu poprzez taki przycisk. I w czym tkwi problem ? Wczesniej bylo wszystko ok, przejechalem sie do miasta, wrocilem i nagle taki problem sie pojawil :( Prosze pomozcie

no niezle cuda ci sie z nim dzieja x.D

ale co to za skuter?

Opublikowano

Forum o cheatach, ale pogaduszki to tjb. hyde park :D

Wątpię, aby był na forum jakiś mechanik ^_^

I jak tak to opiszesz to nikt ci nie pomoże ;) Ktoś musi to zobaczyć :>

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

kluczyk pewnie ktos albo ty.. obkręcil kilka razy w stacyjce :D :D teraz musisz probować powrocic do normalnej formy i wozić się swoim chinolem bo mieście jak donguralesko

+kam się

chłopaki :*

Opublikowano

jeżeli to nowy skuter to zawieź go do serwisu też miałem na początku problemy ze skuterem lub dostało się trochę wody do elektroniki.

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"