Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speedmt2[Pl]-[Dedyk]

Trociu12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie fake dodam ja reklame jak serwer on bedzie bo off narazie nie wiem dlaczego ale nie mam kontaktu do GA

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Po 1. Po co reklamujesz serwer skoro jest off?. Po 2.W Regulaminie reklamowania swoich privów jest napisane , że trzeba reklamę robić w generatorze. Po 3.Jak generator nie działa pisz z tym do moderatora i poczekaj póki naprawią a nie robisz nie wiadomo co , niby reklamę...

@edit: Naprawdę nie rozumiem tych dzieci ne0 dających minus za post, a właściwie za prawdę...

Opublikowano

Serwer jest na no-hamachi on to robił na szybko ponieważ GA nie dał reklamy jeszcze serwer raczej nie chodzi 24/7 i podobno teraz gra sobie w jakąś gre i dlatego off

I mod może usunąć może ja dodam jak serwer on bedzie

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Reklama beznadziejna i nie zacheca do gry na tym priv

zbyt duża sygna.

Opublikowano

Dokładnie co @UP, jak taka reklama, to nie ma co grać, a do tego jeszcze jest off, inni mówią, że to fake, powinien być nowy temat, jak będzie pewne czy serwer ON czy OFF, bo potem znów się zrobi tutaj wielki spam. Masz plusa, pff.

54050393129090175898.png

Opublikowano

Serdecznie Przepraszam z tej Strony GA SpeedMT2 za Błąd Trocia12 (...) Miałem ja Postawić posta Ale Musaiłem Pilnie Polecieć na 2hate Poza Wrocław Sorki Server od 10 on do 17 (Zwykle Przewidywane Zmiany)

SS Handlarzy i Reste Podam w Moim Topicu Który Bedzie Glanc jak z Generatora ...

Dla Trocia Nie Właź na Mpc i Nie Pisz Takich Bzur bez Skonsultowania ze Mna ...

xadq.png

Opublikowano

To jest serwer no-hamachi on po prostu sie nie zna i to na szybko robil

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...