Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Bfbc2 Lagi!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu mam straszne lagi... kiedś nie miałem niewiem czemu O.oO.oO.oO.oO.oO.oO.oO.o

Więc pytanie... jak zmniejszyć lagi, wyłączyłem skype gg steam itp. ale firewalla nie i avasta też nie

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Komp raczej nie :) bardziej net bo mam 2 mb/s :P

76561198014515809.png

Opublikowano

Jaki masz ping w grze? sterowniki swieze? Jaki system? Jak grafa ustawiona?

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Stery(raczej świeże), grafika średnia (zawsze gdy wchodze do gry zacina sie mocno jakieś 4-7 sec później jest już normalnie), win xp, ping najczęściej 160-300(często a nawet bardzo często wywalają za ping więksszy niż 250-220), oing raz skoczył do 800blink.gif, bardzo duże lagi są, spróbuje z tym firewallem i avastem ph34r.gif

@EDIT dópa nie działa :(

76561198014515809.png

Opublikowano

To wina pinga. Ja mam 1 mbit i mam ping okolo 200, powyzej 230 zaczynaja sie lagi a przy 300 to jest wlasnie tak jak ty masz. Musisz zainwestowac w lepszego neta, graj na serverach z max 16,20 graczami, wybierajaj te co ci na poczatku pokaze (z najmniejszym pingiem ;d)

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Ja mam neta 8mb/s Kompa dobrego. gram na wysokich detalach prawie na najwyższych. Wszystko mam powyłanczane. Ale mam Win 7 Ultimate:/. i pingi mam 200-300. Przeważnie czytałem że to wina Win Seven.

32347.jpg877.png

15939.gif33032.gif

32937.jpg34169.jpg

32901.jpg

Opublikowano

Spróbuj tak:

Jak ci się ścina BC2 to odczekaj chwile a potem może zanikną lagi. Mój kolega tak ma w cod4. jak wejdzie świeżo do gry i załączy się z serwerem to ma lagi. Poczeka chwile i normalnie gra.

bbc2hero.png

Opublikowano

Albo jak ktoś ma słabego kompa to niech gra na najniższych detalach to może nawet o 100+ obniżyć.

jak grałem na all na najwyższych to mialem ping 200+ a teraz jak mam wiekszość średnio i teksty i coś jeszcze na wysokim to mam 100-150

32347.jpg877.png

15939.gif33032.gif

32937.jpg34169.jpg

32901.jpg