Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ładowanie Combata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi ?

Włańczam Combata i sie Loguje wpisuje Login i Hasło i wyskakuje :

Please Wait ...(są te wszystkie serwery i pisze Please Wait...) czekałem jakoś 10min. i nic .. o co chodzi ?? Coś robią w Nexonie ??

Ps : Mój sąsiad ma to samo

Opublikowano

Możliwością jest że macie przeciążone łącza i dlatego musicie tyle czekać ...Ja nie mam takich problemów tylko czasem zamula jak włączam CA ale to jest chwila ...A nie masz czegoś włączonego co by ci Ping podwyższało i zamulało CA ???

Opublikowano

Teraz ja sprostuje swoja wcześniejszą wypowiedź...

Niestety też mi sie objawił ten sam problem choć wszystko powyłanczałem .....Teraz będe robił reinstall CA...Dam ci znać czy coś to dało...

Opublikowano

Router wątpie bo ja mam to samo... A dodatkowo jak go zminimalizuje po jakimś czasie sam się wyłącza...

Może sie tak dziać że może części z nas nie zalogować się zacina lagi etc.. a część z nas po prostu gra

Jeśli pomogłem daj +

06071113_ZimnaWodkaPL.png

ZimnaWodkaPL.png

Opublikowano

Możliwe że Przez to iż używamy hacków jakiś spowodował błąd w grze i dlategoż...

Ja przez hacki miałem problem z CA Co jakis czas wyskakiwał Critical ERROR gdy przestałem ich używać wszystko wróciło do normy....

Opublikowano

Mnie też po wpisaniu pasów. Serwery ładują się wiecznie bez skutku.

I wielce wątpie by miało to jakikolwiek związek z łączami IP MAC`em czy tym bardziej pingiem. Najbardziej prawdopodobną tezą jest to, iż niestety hackowaliśmy i może już nas banują czy też jest to kwestia czasu ))

Ale ja zrobię dobra minę do złej gry i poczekam. A może jest jakiś użytkownik który nie hack`uje a mu muli na starcie to prosiłbym o wypowiedź na ten temat

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

No serwery są teraz non stop na FULL a zauważyłem że jest pełno osób z rangą do 4 lvl ....

Opublikowano

Router być może dlatego że GORDON 1.3.0 był tak popularny a co ważne za FREE... spowodowało to masowe rejestracje lewych kont. Czyszczenie zapewne potrwa. ale tak jak mówił "mivosz" Dobra mina do złej gry. Poczekajmy co z tego wyniknie. I dołączam się do prośby. JEŚLI ktoś nie używający hacków ma ten sam problem prosimy o wypowiedz .

Jeśli pomogłem daj +

ZimnaWodkaPL.png

Opublikowano

Witam. Ja nigdy nie używałem hacków a mam to samo co Wy! Czyli raczej Was nie banują.

zadne bany .. nexon cos robi ... najprawdopodobnie usuwaja jakies bugi albo konserwacja serwerow jest

bez youtuba

Opublikowano

ja mam tak samo hakow nie urzywam a laduje sie wieki co jest to h** wie :angry:

Combat jest jak media markt nie dla idiotów

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Czyli wina leży po stronie serwerów. Pozostaje nam czekać aż przestanie się wieszać. Proponuje wyjście na dwór :D / na piwko / whatever ;], gdyż zapewne nie zajmie im to godzine czy 1,5. pewnie o 8 na wieczór sie wszystko ustabilizuje. Powodzonka w czekaniu ja ide na piwko ;) Cya

Jeśli pomogłem daj +

ZimnaWodkaPL.png

Opublikowano

mi przed chwila wbilo!!! bron mio sie skoinczyla i kupilem ja na tydzien ... zmienilem serwer i dalej to samo ......

p.s a przyokazji widzialem jak perm polecial a wiec inni maja combata

bez youtuba