Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze Miejsce Nad Polskim Morzem

Wildmint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie najlepiej spędzić wakacje ?? Gdzie jeździcie co roku ?? Gdzie chcelibyście pojechać ?? >

fan club of movia !!

Opublikowano

ale chwila ty sie nas pytasz w temacie jakie jest najlepsze miejsce nad polskim morzem czy gdzie chcemy spedzic wakacje w ogole?

bo jezeli juz jadac nad polskie morze to Jastarnia albo Łeba ;]

sygna1o.jpg

Opublikowano

Świnoujście nie raz bylem bosze ile tam jest tych budek z jedzeniem chyba z 600metrow promenady A plaze gigant ze 2 kilosy lekko i dlugo tez dosyc ladnie czysto :D

Opublikowano

Chodzi o Polskie morze :>

Na półwyspie Helskim jest Kuźnica jest cholernie mała i złożona z budek z żarciem i Hoteli po obu stronach woda :D Bałtyk i Zatoka .

fan club of movia !!

Opublikowano

Jastarnie ci polecam jak chcesz sie opalić i popluskać , a jak chcesz bardziej imprezowo to władysławowo i ewentualnie jastrzębia góra ;) tam też oczywiście można sie wykompać

Opublikowano

tez ci wladyslawowo polecam chociaz bylem tam raz bo mam strasznie daleko bylem tam tylko ze wzgledu na rodzine z innego miasta co tez sie tam wybierala ;d

Opublikowano

@2up

Nie wszystkich stać na to żeby jechać poopalać się nad morze śródziemne , polskie morze też ma swoje uroki :)

Opublikowano

Ustka :) małe miejsce, tłumów niewyobrażalnych poza specjalnymi wydarzeniami nie ma... atrakcji multum. Ja osobiście tam mieszkam i jestem zadowolony z wakacji... ceny są niskie niewysoko zawyżane. Plaża ładna chociaż zmyta troszkę przez ostatni sztorm, :] woda półtora tygodnia temu była gorąca ale jak wiadomo ta ostatnia pogoda robi swoje i może być dość chłodno. :)

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Ja lubie jezdzic autem na do pobliskich wiosek, (sam lub z kolegami) na nocke lub dluzej, poznac pare ludzi, popic itp. nastepnie wracam do domu :D Jesli nie masz auta to mozesz rowerem ^^

Ogolnie to gdzie w polsce mozna jechac? Przewaznie gory albo morze.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Raczej tylko góry albo morze :P

Świnoujście ma ładną promenadę i niebieską flagę choć ja uważam że bałtyk jest fuuj

I nie polecam Mielna (ten znak przy wjeździe "uśmiechnij się jesteś w Mielnie" i tydzień udręki)

Ja nad morze jadę koleją cały dzień (22.00 - 12.00) bo z Bielska :D ale to lubię - PKP Foreweeer!

O i jeszcze w Gdańsku jest super jarmark :D a w Kuźnicy Targi Tabaki <polecam!>

fan club of movia !!

Opublikowano

Byłem w niechorzu .. domek tragedia a pogoda to samo wiec co opisac to nie ma co ;]

Ustka - troche lepiej. domek ladny i duzo atrakcji.

A jezeli stawiasz na bardzo duze atrakcje to jedz do Turcji. Byłem w "Alanya" All exclusive (jakos tak). 40° w cieniu 7 basenón, ORYGINALNE ubrania za 2 euro, cód malina.

Opublikowano

Ja polecam Stegnę morze to nie jest ale też są wysokie fale. Bardzo fajne miasteczko niedaleko plaży.

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...