Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne Celowanie

suchy1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem ,ze w kampani bylo cos takiego co automatycznie celowalo na wrogow.W opjach nic nie znalazlem.Jak to dziala i czy jets to w mp?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Tobie chodzi o jakiegoś aimbota, na SP nigdy czegoś takiego nie widziałem ale dobra.

Tu masz haxa na multi, ma aimbota bez automatycznego strzału. Jak w grze wciśniesz PPM to celownik podąża za wrogiem.

http://www.mpcforum.pl/topic/177091-release-external-boxesp-v50/page__p__1178042__fromsearch__1#entry1178042

Opublikowano

Nie chodzi mi o aimbota.Tylko ,ze po nacisnieciu jakis tam klawiszy celownik kieruje sie w strone przeciwnika.

Opublikowano

Nie chodzi mi o zadne hacki.Nie jestem pewien czy cos takiego jest ale gdzies o tym czytalem.Chodzi mi o to ,ze po zabiciu przeciwnika calewnik lekko przesuwa sie w strone nastepnego.

Opublikowano

Czyli według Ciebie ten filmik w 1 poście jest dowodem, że na "iksie" jest "aim" bądź Smoky DRFT używał cheat'a??

Jeśli chodzi o 2 post to skoro to jest forum o X-Boxie to raczej mowa jest o konsoli gdzie w kampanii konsola pomaga trafić wroga.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Odblokuj konsole i probuj z tymi komendami:

[     53899]       aim_autoaim_debug "0"
[     53900]       aim_autoaim_enabled "0"
[     53901]       aim_autoaim_lerp "40"
[     53902]       aim_autoaim_region_height "120"
[     53903]       aim_autoaim_region_width "160"
[     53904]       aim_autoAimRangeScale "1"

Console unlocker:

http://www.mpcforum.pl/topic/184228-sp-spec-ops-console-unlocker/

Opublikowano

Miał by na środku zielone okno od Pseudo WH :\ To nie to :)

Czysty skill (No może troche farta... dużo, dużo farta...) o.O

"AimBot" na XBox (lub PS3) działa tak, że możesz zablokować go na jakimś celu, a nie że auto aim na heda :)

Co do tych cmd, hmm... Jeśli się nie mylę to co jakiś czas wychodzi patch który zmienia te komendy, więc proponuję szukać po jakiś xboxowych forach :)

@EDIT

Da się mieć aima bez okna, sorka za wprowadzenie w błąd o.0

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Poszukaj na Stronie Głównej idioto. Jesteś aż taki tępy, żeby odkopywać stare tematy, i w dodatku w kategorii Call of Duty? Ach te dzieci... :(

Tu masz i wy*******aj.

http://www.mpcforum.pl/topic/236717-spis-dzialajacych-hackow/

survarium_user_bar_en.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...