Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na Jakim Serwerze Zacząć?

Jak myślicie...?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. tak jak w opisie teamtu

• Prywatne Serwery
    • Serwery Globalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W tym temacie chciałbym zapytać was, użytkowników tego forum jak i graczy WoW 'a oto na jakim serwerze powinni zagrać newbie (czyt. Ja i wiele innych "napaleńców" :D ).

Priv czy Global?

W waszych postach oczekuje uzasadnienia swojej odpowiedzi. ;)

Według mnie gracze początkujący powinni nauczyć się grać, grając na serwerach prywatnych, gdyż za grę na takowym serwerze nic się nie płaci, a jest mniej więcej to samo.

To tyle ode mnie :)

Pozdrawiam!

Moris12

bumcfksz :P

Opublikowano

Mimo, że prywatne serwery nie są najlepsze to jednak podstaw, większości podstaw, się tam nauczysz. Ewentualnie się zniechęcisz grą zbugowaną, bo to priv. Potem przejdziesz(jeżeli będziesz chciał) na globala, tam już oczywiście lepiej Ci pójdzie :). Sam zaczynałem na privie ;p.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Powiem tak ... :P Na początek można Global ALE Trial żebyś zapoznał się z podstawowymi informacjami czyli jak się expi itp. Potem już Priv chyba prawię każdy grał na początku na Privach no i jak Ci się spodoba graj se na Globalu ... chyba że żal Ci pieniędzy to graj se na Privach... jak chcesz mogę Ci podać jeden Priv na którym sam gram ;D

Opublikowano

Lepiej najpierw ogarnąć grę i nauczyć się grać za darmo na prywatach a dopiero potem, gdy prywaty staną się dla was zbyt łatwe rozpocząć grę na globalu za kasę.

Opublikowano

Najlepiej zacząć na jakimś prywatnym który nie ma za wiele bugów a gdy ogarnie sie gre można spokojnie wbić na globala . Najlepiej gdybyś miał kolege który potrafi grać w WoW'a i mógłby Ci wszystko tłumaczyć ... ;D

32899580035953915383.jpg

LoL EUNE: WrocLove Dziffko

Opublikowano

Zacznij na jakimś priwie z małą ilością bugów i z małym expem. Tam nauczysz się podstaw. a gdy już wszystko opanujesz to przeżuć się na globa albo zostań na privie

32347.jpg877.png

15939.gif33032.gif

32937.jpg34169.jpg

32901.jpg

Opublikowano

Według mnie na privie bo można sprawdzić czy się spodoba a jeśli tak to można na globalu zacząć

1358809676-U384748.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...