Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nebula Pl

Evi

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurwa bez jaj ten temat ma natychmiast zniknąć autor dostać warna przed chwilą rozmawiałem z arkiem twórcą silnika i ten evi to nie on, jakis jebany rumun sie podszywa

baner.gif

Opublikowano

Kurwa bez jaj ten temat ma natychmiast zniknąć autor dostać warna przed chwilą rozmawiałem z arkiem twórcą silnika i ten evi to nie on, jakis jebany rumun sie podszywa

Może jakieś dowody kolego ? Nie ty decydujesz co ma wylecieć i kto ma dostać warna więc opanuj się bo tylko sam sobie szkodzisz.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Przypisujesz sobie prawa darmowej gry ? Hmm dobrze się składa że jestem w tej firmie... Ta gra jest firmy www.gryviawww.pl. Została przerobiona i spolszczona przez nas. Nawet download jest z naszej strony. Przeczytaj sobie teraz plik licencji i zobaczysz czeka na Ciebie kara prawna... Konri dobrze mówisz. Arek ma ksywke Aris. Napisałem do Administracji

Nieves pobierz grę i zobacz na plik licencyjny :].

Zbieram +.

Opublikowano

Może zrobić ktoś poradnik jak to wgrać, bo zrobiłem jak to było wyżej opisane i wchodząc na stronę z tą że grą pisze ''Trwa ładowanie strony'' i nic się nie dzieje co mam zrobić? I nie wiem czy to ma znaczenie, ale wgrałem to na serwer yoyo.pl

Tworząc stronę dałem nie wgrywaj niczego, później wrzuciłem te pliki, skonfigurowałem i jest tak jak wyżej napisałem.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam pewien problem z tym silnikiem może ktoś zdoła pomoc lub udzielić informacji.

Więdz tak korzystam z darmowego hosta "yoyo.pl" , chciałem sobie wgrać ten silnik więdz wziełem program ktury miałem pod ręką czyli "TotalCommander" i zaczynam wgrywać ten silnik (pliki) i co chwile wyskaują błędy typu , wgrywanie się nie powiodło , błąd podczas kopiowania itd..

I teraz moje pytanie jest takie czy to wina silnika (plików) czy może programu (TotalCommander'a)

Jeżeli wina programu prosił bym o podanie jakiegoś lepszego kturym wgram bez problemów , a jeżeli jest to wina plików poprosze o jakieś działające.

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...