Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium Gold Paymo

fax

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam. Chce sobie kupić Gold 30 dni przez sms PAYMO ale nie mogę bo jakiś komunikat wywala po angielsku a ja nie umiem j. angielskiego. Mógłby mi to ktoś streścić lub wyjaśnić o co chodzi?? Wcześniej kupiłem Brąza a teraz chce Golda. Będą +

http://img153.imageshack.us/f/beztytuuitl.png/

ps. nie pytajcie czemu kupuje przez paymo! Po prostu leci na firmę wiec mam za darmo. KPW?

Opublikowano

"Paymo nie obsługuje takiej zapłatny w twoim kraju" chodzi o markę pieniędzy nie obłsuguje Złotych

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Budowniczy
Opublikowano

No ale dlaczego można kupić brąza i silvera a golda nie można?? O co kaman??

Budowniczy
Opublikowano

chyba bronza i silvera tez nie można...

mnie się wydaje że paymo u nas w polsce ie obsługuje...

Ojjj mylisz się RMCF1902. Raz już kupiłem brąza przez Paymo i teraz chce kupić golda ale nie wiem czemu się go nie da kupić :O. Hmmm a jakby zmienił ip to da to coś czy nie bardzo?

Budowniczy
Opublikowano

Macie tu dowód że sie da kupić bo ja brąza kupiłem a golda nie da sie nie wiem czemu :(

http://img686.imageshack.us/f/beztytuundg.png/

Opublikowano

a Gówno prawda się nie znacie to nie mówcie silver kosztuję 91 zł to gold miał by kosztować ponad 120 zł gdzieś i pomyśleli że i tak przez komórkę nikt tyle nie da i dlatego nie można kupić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...