Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avenilo[No-Hamachi][Pl]

StereoStrings

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CHCIALEM POINFORMOWAC ZE DZIEKI WAM SERWER PADL, GRAJCIE WIECEJ NA HAKACH, TO NAPEWNO POGRACIE, DZIEKI I BARDZO MI PRZYKRO.....

PS BUCHU mysli ze jest fajny ale sie myli ^^

asdasd123123123.png

Opublikowano

wbijam + za reklame

edit@

lagi na servie jak nic .

nie polecam

Daj minusa nie bądź pomidorek ! :D

Opublikowano

szkoda ze tylko u niebieskich gramy :/ a bony jakie tu są?? zwiekszone cos?

The past has gone

Opublikowano

bardzo fajny priv szczególnie podobają mi się kolczyki z kości smoka i tygrysa jak rozwiążą problem lagów to będzie świetny serv drop yang jest dość duży i styka spokojnie na eq ale najlepsze są tu sklepy ( jest ich dużo i dobrze wyposażone ) tylko większość questów jest jeszcze nie spolszczona

Opublikowano

bardzo fajny priv szczególnie podobają mi się kolczyki z kości smoka i tygrysa jak rozwiążą problem lagów to będzie świetny serv drop yang jest dość duży i styka spokojnie na eq ale najlepsze są tu sklepy ( jest ich dużo i dobrze wyposażone ) tylko większość questów jest jeszcze nie spolszczona

niemasz co tak bardzo zachwyciać się serwerem bo to są zwykłe pliki serwera wogóle nie edytowane (ściągnął serwa ./start i już) do tego te lagi

Opublikowano

Pamietacie Buchu co latal na 1 hit killerze? zbanowaliscie mnie , a ja z kumplem wjebalismy sie wam do bazy i usunelismy wam all tabele ;] pozdrowienia , przestroga by Bucha nie banowac :*

Ps , na serwie macie pograne hahahh ;] niekompetentni gm jeszcze mysla ze to przez hacki ^^

Hmm ,Oj uwierz mi ,czuje sie nie fajnie lecz po prostu zajebiscie ;D rozjebac serwer takim niedojebanym gmom ;] normalnie cud malina ;d;d

Opublikowano

Pamietacie Buchu co latal na 1 hit killerze? zbanowaliscie mnie , a ja z kumplem wjebalismy sie wam do bazy i usunelismy wam all tabele ;] pozdrowienia , przestroga by Bucha nie banowac :*

Ps , na serwie macie pograne hahahh ;] niekompetentni gm jeszcze mysla ze to przez hacki ^^

Hmm ,Oj uwierz mi ,czuje sie nie fajnie lecz po prostu zajebiscie ;D rozjebac serwer takim niedojebanym gmom ;] normalnie cud malina ;d;d

A ty jesteś takie n3o że żal Tylko na Hakach umiesz jechać i nic więcej nawet 30 lvl byś nie wbił taki neos musisz jechać na Hakach bo inaczej to nic byś nie zrobił I jesteś ciot aa bo niszczysz czyjąś prace

DAJ MINUS TO NIE BOLI !!!!

obrazzk.png

1000170072.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...