Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konieczny Zzyt2 Nie Może Być Pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy muszę ściągać zzyt2 do priva na chamachi czy może być na pl??

Jak może być pl to proszę powiedzieć jak zrobić żeby chodziło bo wkleiłem to wypakowane pliki do metka pl i jak otwierałem tą suro to wyskakiwało jakieś okienko z guzikiem

jak kliknąłem na ten guzik to wyskoczył jakiś błąd... <_<

A jeśli jest potrzebny zzyt2 to czy jest na jakiejś stronce spakowany jeśli tak to prosił bym o link

Z góry dzięki :P

Opublikowano

Do priva na hamaku wystarczy sam polski client z 2008 r (ale teraz podobno już można na cliencie z 2010r) i spolszczenie ^^

Pozdrawiam :>

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Do priva na hamaku wystarczy sam polski client z 2008 r (ale teraz podobno już można na cliencie z 2010r) i spolszczenie ^^

Pozdrawiam :>

No ok. ale mi coś nie chce działać na pl wyskakuje jakiś błąd co z tym zrobić?? :unsure:

Opublikowano

Adam ta Twoja sura z guzikiem to sa pliki do dowolnego chinskiego klienta ( zzyt2 to tylko przykład ) . Jeśli chcesz grać na polskim kliencie zrób sobie spolszczenie ( program do spolszczeń pobierzesz z :

To jest ukryta treść, proszę

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...