Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podpisz Europejska Petycje !

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie od jutra nie jesz mięsa. Dziękuję.

Opublikowano

owned! pomysl troche w polscie nie ma psiego miesa .. -.- psy nie sa przeznaczone na przemysl wendlinarski i nie pisz glupio bo jak sie takie cos czyta to zle sie robi. -.-

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

owned! pomysl troche w polscie nie ma psiego miesa .. -.- psy nie sa przeznaczone na przemysl wendlinarski i nie pisz glupio bo jak sie takie cos czyta to zle sie robi. -.-

Wasze tepe umysly nie moga pojac ze azjatycka kultura rozni sie od tej europejskiej, amerykanskiej? Oni jedza psy, my jemy swinki i tyle, to tak jakby Chinczycy sie pruli do nas ze jemy ryby

ahh ta polska mentalnosc :f

Opublikowano

Ach, czyli głupota jednak boli.

A więc panie mądry (zażartowałem sobie żeby było jasne - jesteś debilem) pokażę Ci to na pewnym przykładzie :

Nie lubisz jak oni zabijają psy dla jedzenia - Nie jesz psiego mięsa

Nie masz nic przeciwko jak my zabijamy świnie - Jesz to mięso.

Dlaczego uważasz, że zabijanie psów jest złe, a świń w porządku? Bo miałeś w domu psy i wszystkie uwielbiałeś, a świnie Cię nie obchodzą bo ich nie masz (oprócz tej jednej, która Cię wychowała)

Mam nadzieję, że jasne.

Opublikowano

Ach, czyli głupota jednak boli.

A więc panie mądry (zażartowałem sobie żeby było jasne - jesteś debilem) pokażę Ci to na pewnym przykładzie :

Nie lubisz jak oni zabijają psy dla jedzenia - Nie jesz psiego mięsa

Nie masz nic przeciwko jak my zabijamy świnie - Jesz to mięso.

Dlaczego uważasz, że zabijanie psów jest złe, a świń w porządku? Bo miałeś w domu psy i wszystkie uwielbiałeś, a świnie Cię nie obchodzą bo ich nie masz (oprócz tej jednej, która Cię wychowała)

Mam nadzieję, że jasne.

Oni i tak wiedza swoje

Opublikowano

Jak by w polsce sprzedawali psie mieso nie jadl bym tego tylko kruwa wegetarianinem został powiem ci jeszcze tyle ze masz skrzywione myslenie.

Nie musicie sie tu wypowiadac... ani nie musicie tego podpisywac kazdy robi co chce Cya. najlepiej jak by mod zamknol temat bo nie mam zamiaru wymieniac pogładów z kolesiamy ktorzy siedza przy PC 17h dziennie i graja.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Wy nie rozumiecie chyba...

Torturowanie zwierząt powinno być nielegalne w każdej formie i we wszystkich krajach.

Rząd Korei Południowej musi zapewnić przestrzeganie Praw Ochrony Zwierząt w swoim kraju.

Psy są kompanami i pomocnikami ludzi, nie trzodą chlewną.

Psie farmy, hodowla psów z przeznaczeniem do spożycia i zabijanie ich dla mięsa musi zostać zdelegalizowane.

Sprzedaż psiego mięsa w restauracjach musi zostać zakazana.

Podpisz petycję

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

bo nie mam zamiaru wymieniac pogładów z kolesiamy ktorzy siedza przy PC 17h dziennie i graja.

A co? Mama pozwala tylko 2 godziny? :( Kolego nie obrażaj mnie bo ja siedzę 21h dziennie i właśnie wbijam 12 lvl swoim wojownikiem w metinie <3 A ja lubię z takimi gadać. Może i ciężko debilowi coś wytłumaczyć, ale fajnie jak ktoś wywala na klawiaturę swoje nerwy.

jestem wegetarianinem

Gdzieś w tym syfie zapomniałeś słowa jestem, więc dopisałem za Ciebie. Jak pisałem swój pierwszy post wiedziałem, że tym się będziesz bronić. Standardowo.

masz skrzywione myslenie

Ale wciąż skrzywione myślenie > przepaść > przepaść > przepaść > przepaść > przepaść > przepaść > metin > Ty

Nie musicie sie tu wypowiadac... ani nie musicie tego podpisywac kazdy robi co chce

Zrobiłem to co chciałem, więc czemu krzyczysz? ;/

najlepiej jak by mod zamknol temat bo nie mam zamiaru sratatatat

Teraz mod ma Cię bronić? Fajnie masz. Nie zakładaj tematów jak potem chcesz żeby ktoś to zamykał. Zabierasz komuś czas.

Opublikowano

Mniam,zgłodniałem.

Wie ktoś gdzie w Polsce można kupić wyroby z tego jakże ekskluzywnego przysmaku jakim jest burek?

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

po co wy jakies durne petycje podpisujecie...tam sie zabija psy...w brutalny sposob...a proponuje poszukac filmikow jak sie w taki sam brutalny sposob zabija krowy, konie, swinie itd. kazda kultura ma inny zwyczaj do jedzenia...jak chcecie zabronic zabijania tych psow, to zabroncie i swin, krow, kur, wszystkiego i jedzcie tylko produkty roslinne...zalosne.

Opublikowano

Ach według mnie to jest chore podpisuje sie troche moze to da

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)

Opublikowano

Mniam,zgłodniałem.

Wie ktoś gdzie w Polsce można kupić wyroby z tego jakże ekskluzywnego przysmaku jakim jest burek?

Łatwo dostępne takie wykwintne danie jest w dużych miastach, gdzie burki wesoło hasają wzdłuż (nie pisać że się piszę "wzdłóż" bo mi mozilla podkreśla :f ) asfaltu zwanego ULICĄ. Taki burek jest już przyrządzony i usmażony, wystarczy odgrzać w mikrofali. Polecam również gołębia, pycha.

Opublikowano

Ja tam sie nie podpisuje niech jedzą co chcą , to tak samo jakby ktoś ci zabronił jeść świnki :) tam jest po prostu inna mentalność

A pieska możesz sobie spróbować w chinczyku

Opublikowano

Ludzie, popieram Owneda, i jego zajebiste wypowiedzi.

Ma 100% racji.

My jemy swinie, oni jedzą psy.

Ale o co Ci chodzi?

Chodzi kurwa mniej więcej o to:

-Dajesz psu jedzienie, dom, ciepło i dlatego Cię lubi, kocha i bawi się z Tobą, i tylko DLATEGO jest Twoim "przyjacielem"

-Jakbyś świnie tak samo traktował, to było by tak samo.. "KANIBALE ZABILI MI SWINIE O BOZE BEDE PLAKAC"

tam jest inna kultura, polskie wiesniaki, nie umiecie tego pojac ze tam kultura jest bardziej CIEKAWSZA i rozbudowana niż w tym zasranym kraju? wezmy np. Japonie, oni maja zajebista kulture, i w ogole, korea tez ma fajna kulture, np. w Japonii je się krewetki, małże, cielęcine sushi i dużo surowych wyrobów, a w korei psy, i tego typu mięso.

Zadne petycje Wam nie pomogą.

ja nie mam zamiaru dyskutowac juz wiecej na te tematy, bylo ich wiele...

Oni ich nie torturują, starają się zabijac szybko, ale zeby nie zniszczyc futra.

bo oni ich futro biorą na wyroby odzieżowe, a mięso na mięso, tak samo jak w polsce jest zabijane duzo bobrów i obdzierane ze skóry dla pieprzonych płaszczyków ;)

logo_black3.png

Opublikowano

Jakie życie taki rap, jakie mięso taki smak.

szkoda mi psów, podpiszę się ale to i tak nic nie zmieni

my jemy kury, krowy, świnie a oni psy :(

tak jak w Indiach czy chuj wie gdzie nie jedzą krów :(

jakie kraj, taka kultura:(

niestety życie bywa okrutne nie tylko dla nas jak i dla zwierząt itp.

zaraz zasypiecie mnie - ale taka jest prawda

Opublikowano

"Cudze chwalicie, swego nie znacie" hm?

My też mamy ciekawą kulturę, tylko że nikt się tym nie interesuje :D

Opublikowano

Nie podpiszę,a dlaczego?

Jak już zabijają to niech to robią w sposób humanitarny.

Każdy kraj ma inną kulture.Np.Hindusi nie jedzą wolowiny,Żydzi nie jedzą świń,a Koreańczycy jedzą psy.

Troche mi szkoda tych psów ,ale co kraj to obyczaj.

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...