Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nx Za Darmo :)

Zabor79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Banda niedojebanych gówniarzy,nie potraficie radzić sobie w normalnym życiu ani w grze i szukacie ułatwień które psują grę prawdziwym graczom,jaką radość czerpiecie z tego że zhakujecie sobie konto...Ja gram cały czas z włączonym FRAPSEM,dzięki temu nagrywam takich jak wy i BAN murowany.Szmatławce jebane,wypierdalać...

Opublikowano

Wlazłem tu bo na forum Combata już o was napisali...A tak na marginesie fajnie że używasz haków na klanowych meczach,zajebiście to uczciwe...Podaj nazwę klanu będę wiedzieć z kim nie grać...

Opublikowano

ŻYCZE DZIECIOM NEO ŻEBY NIGDY NIGDY NETA NIE DOSTALI W RENCE I ŻEBY WASI STARZY NIGDY ALE TO NIGDY NIE NIE KUPOWALI TAKIM DZIECIAKOM NEO WYJDZCE NA DWOR

PRZYKLAD WAS

<----- TAK WYGŁADACIE JAK GRACIE

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

no i co kurwa ja jestem maniakiem haxow w wszystkich grach uzywam metin2 combat Cs ! i mnie to wali co o mnie myslicie ja i tak dobrze sie bawie ;D

moje bity elo

Opublikowano

Ja też cały czas używam hacków i chuj cię to obchodzi a debilem to ty jesteś !!!

synga.jpgPomogłem ? kliknij lubie to ! = )

Opublikowano

To jest forum o hackach a nie o przychlastach takich jak ty, więc wypierdalaj stąd.... !

Opublikowano

Spokój kurwa, nie odpowiadać im - jak naprawią forum to Mou zamknie temat i po sprawie.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

lol napewno nie beda tacy jak ty co ru... sawa stara i sie nie chwal kontem bo je stracisz

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Dzieci hacki są też dla ludzi, a nie takich osłów jak Wy. Autor tematu prawidłowo napisał. Jeśli nie potraficie grać to won do innej gry. Psujecie tylko grę...

Opublikowano
Dzieci hacki są też dla ludzi, a nie takich osłów jak Wy. Autor tematu prawidłowo napisał. Jeśli nie potraficie grać to won do innej gry. Psujecie tylko grę...

Dzieckiem to ty jesteś

następny zjeb... [Wypierdalać !]

Dobra kończymy spamować....

Opublikowano

adek tak się składa, że wyzywaliście już autora tematu, który ma 31 lvl i tak samo jak ja chciałby sobie spokojnie pograć w CA bez hackerów. Dla Twojej wiadomości to mam 18 lat wiec możesz mi jedynie mówić na 'Pan'.

Jestem zjebem, bo nie hackuje? Weź dziecko wyluzuj. Jeszcze trochę i Polacy nie będą mieli możliwości zagrać normalnie, bo każde IP polskie będzie banowane.

Opublikowano

WSZYSCY HAKERZY MOGĄ OBCIĄGNĄĆ MI DRUTA I WYPIERDALAĆ Z CA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam już trochę ników pozapisywanych a ktoś komu to wysyłam sprawdzi czy się zgadzają,będziemy was tępić leszcze jebane i chuj wam w dupe niedorozwoje.Nie radziliście sobie w uczciwej grze to ułatwiacie sobie niedługo będzie na CA taki syf jak w CS że żadko mozna spotkać uczciwego gracza...Naszczęście w CA od razu takich wypierdalam z pokoju i filmik z jego grą nagrywam....

Opublikowano

Ludzie nie denerwujcie się tak i h** że ma wasze nicki skoro nie ma dowodów z gry.

To jest forum o hackach więc nic mnie nie obchodzi że masz 31lvl ja mam 35 i hackuje więc tymi i zabor mogą sobie tylko nawzajem....wylizać

Gość Mounthains
Opublikowano

Wasze zachowanie jest beznadziejne!

Wlepiam warny za spam.

Opublikowano

NEWcapidupa122 pisze że w grze macie inne nocki,no więc nie wszyscy,to już sprawdzone...Będziemy was tempić cioty nieumiejące grać uczciwie...pograjcie bez Haków to byście dostali taki wpierdol że szok...a jakby co to zapraszam do gry mój nick CzarnyPol...Szmatławce !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...