Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rusro- Kilka Pytań.

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Opłaca się grać na Rusro? Gra ktoś ? Słyszałem, że dużo osób bana dostało ;/ Może jest jakiś lepszy serv, co nie banują a bot jest dobry.

Mam pewien dylemat. Bo farmię 2 chary na rusro... chin i euro. Z chincyka zrobię Nuker ss/cold/light a z euro... no właśnie.

Myślę nad:

Rogue/bard

Wizz/bard

Rogue/cler

Battle bard

battle cler ;D

Chciałem go zrobić do szybiego expa na bota i żeby nie padał... Myślę, że Rogue bard będzie odpowiedni - dobry pomysł ? Nie chcę za bardz clera, ponieważ jest anemiczny. Wizard/cler aktualnie posiadam i nim własnie farmię. Nie jest on wyfarmiany, dlatego robię nowe postacie ;) Właśnie... bo bocę jeszcze nukera. Jak się obudzę będzie 64 lvl- też nie farmiony xD Od jakiego lvl nukerem spear pada ong party na hita ?:D

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Witam. Opłaca się grać na Rusro? Gra ktoś ? Słyszałem, że dużo osób bana dostało ;/ Może jest jakiś lepszy serv, co nie banują a bot jest dobry.

Mam pewien dylemat. Bo farmię 2 chary na rusro... chin i euro. Z chincyka zrobię Nuker ss/cold/light a z euro... no właśnie.

Myślę nad:

Rogue/bard

Wizz/bard

Rogue/cler

Battle bard

battle cler ;D

Chciałem go zrobić do szybiego expa na bota i żeby nie padał... Myślę, że Rogue bard będzie odpowiedni - dobry pomysł ? Nie chcę za bardz clera, ponieważ jest anemiczny. Wizard/cler aktualnie posiadam i nim własnie farmię. Nie jest on wyfarmiany, dlatego robię nowe postacie ;) Właśnie... bo bocę jeszcze nukera. Jak się obudzę będzie 64 lvl- też nie farmiony xD Od jakiego lvl nukerem spear pada ong party na hita ?:D

Battle bard i battle cler? Czym to się różni przecież jak robisz Battle barda to subka clera obowiązkowa.Wizem będziesz sobie unikaty zabijał rouge też według mnie wiz i rouge tez nudne.

Opublikowano

NuclearSun. Myślałem, że masz pojęcie o grze. Chodzi o to, że jak masz battle barda... to jest bard atakujący- jako główną klase i subke clera... a jak masz battle clera to cler to głowna klasa.. Bardem atakujesz z harpy... znaczy się z nut a clerem z one hand staff.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Battle cler, nie widziałem jeszcze takiej postaci, nie opłaca się chyba jej robić bo wolno atakuje już lepiej battle bard.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

NuclearSun. Myślałem, że masz pojęcie o grze. Chodzi o to, że jak masz battle barda... to jest bard atakujący- jako główną klase i subke clera... a jak masz battle clera to cler to głowna klasa.. Bardem atakujesz z harpy... znaczy się z nut a clerem z one hand staff.

Wybacz, po prostu źle przeczytałem.Oczywiście że lepszy bb niż bc...

Opublikowano

Ja bym zrobił bard attacker i cler, bo bard attacker - nie tracisz many a w cler - zycia :D No troche stracisz no, ale masz buffy fajne :)

1683786366.png
Opublikowano

Jezeli chcesz miec troche zabawy z gry i np byc w pt to bierz jak reszta ci mowi bb ;] poniewaz zawsze sie przydaje w pt.. solo oczywiscie nie bd mial na hita moba jak np wiz ale za to masz szybkie attacki.

a co do tego kiedy ong pada na hita to na 81+ no chyba ze na 76 bedziesz miec soma/suna ;].

sygna1o.jpg

Opublikowano

Jak potem będziesz chciał farmić nooby na ongach to BB na 400% bym wziął.

Dlaczego ? Szybkie ataki, nie takie słabe, potów na mane nie używasz.

1683786366.png
Opublikowano

Nukerem z lion shota na wyzszym lv FF z dobrym settem ( tj duzo inta wbitego ) i dobra bronią tez onga pt na hita polecisz. Mysle ze tak od 90++

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

@up

nuker ze spearem na 94 jak dobrze pamietam z liona wyciagal po 17k i musial dobijac drugim ;] ale i tak majac zalozmy nukera 100 to z lionami na ongach miodzio.

sygna1o.jpg

Opublikowano

doradzam rogue/cler

Dasz rade mobom GINAT PT

Troche sp kosztuje ale opłaca się :)

Ogółem rogue ma dobry dmg nawet a buffami barda nie padnie zbyt łatwo doradzam ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

doradzam rogue/cler

Dasz rade mobom GINAT PT

Troche sp kosztuje ale opłaca się :)

Ogółem rogue ma dobry dmg nawet a buffami barda nie padnie zbyt łatwo doradzam ;D

Ale xbow jest nudny... I większość go wybiera bo mało sp potrzebuje ;x.

Opublikowano

Rogue + Cler wg mnie najlepszy. Dlaczego ? Na PvM spokojnie mooba na hita ma (max 2). GP też da radę.

Do tego jeden z najlepszych buildów PvP ! Żaden INT i większość STR (nie liczę charów na Blessie i Bladerów z coldem) nie podejdzie nawet. Distance + Blast + Power + Distance i wszystko leży (chyba że jakiś total koks to może przetrwa) ewentualnie Daggery jak już ktoś podejdzie i nara nikt nie ma szans :D

Battle Bard podobno świetny, ale nie grałem to się nie wypowiadam.

Opublikowano

Ale xbow jest nudny... I większość go wybiera bo mało sp potrzebuje ;x.

nudny? człowieku a co w silkroad jest takiego mega

bot i tyle i nudny czy nie wbija lvl xD

A ma dość ciekawe comba na pvp Powalenie + daggers + extreme + jakieś tam combo na ziemne i masz wina

po za tym własnie dobrze że mało sp need komu się chce farmic 3 miechy :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Opublikowano

nudny? człowieku a co w silkroad jest takiego mega

bot i tyle i nudny czy nie wbija lvl xD

A ma dość ciekawe comba na pvp Powalenie + daggers + extreme + jakieś tam combo na ziemne i masz wina

po za tym własnie dobrze że mało sp need komu się chce farmic 3 miechy :D

Ja wychodzę z takiego założenia że dobry bulid potrzebuje dużo SP :).

Opublikowano

Rogue nie jest nudny ... wręcz przeciwnie (pod warunkiem że total FF).

A jak chcesz sobie jeszcze urozmaicić to Rogue + Warlock :) ... tyle że potrzeba wtedy dosyć dużo SP, a mało komu chce się farmić.

Opublikowano

Jak mało SP to Rogue najlepszym wyborem będzie.

A jak chcesz maksymalnie ograniczyć wydatek SP to rozwijaj tak:

Rogue - tylko skille z Crossbow'a.

Cleric - Reconvery Division.

W sumie do PvM wystarczy. I możesz cały czas jechać praktycznie na gap 0.

Ale na PvP przy takich skillach masz ogromne problemy z charami STR ...

Polecałbym wyfarmic 300-400k SP i masz FF Daggery + Crossbow + Cleric. I wtedy na PvP wymiatasz.

Opublikowano

@Up

wymiatasz? przecież on nie będzie nawet w połowie ff. Żaden char który nie ma wyfarmionych skili nie jest dobry :P

@topic

ktoś tam jeszcze pisał, że rogue/bard na pvp jest najlepszy bo żadna postać do niego nie dojdzie. Powiem ci tylko jedno - zdziwisz sie ;P. Mówisz, że żaden INT ? zobaczysz jak będziesz miał pvp z nukerem s/s. Dojdzie do Cb bez problemu ;) a potem może być dupa bo bez clera będziesz.

No i tak mu doradzacie bb :P. Niby fajna postać, ciekawa itp ale gdzie on na rusro pt na 8 znajdzie? ;P Może raz na jakiś czas mu się uda ale napewno nie ciągle. A gra solo bb już nie jest taka super :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

@Up

wymiatasz? przecież on nie będzie nawet w połowie ff. Żaden char który nie ma wyfarmionych skili nie jest dobry :P

@topic

ktoś tam jeszcze pisał, że rogue/bard na pvp jest najlepszy bo żadna postać do niego nie dojdzie. Powiem ci tylko jedno - zdziwisz sie ;P. Mówisz, że żaden INT ? zobaczysz jak będziesz miał pvp z nukerem s/s. Dojdzie do Cb bez problemu ;) a potem może być dupa bo bez clera będziesz.

No i tak mu doradzacie bb :P. Niby fajna postać, ciekawa itp ale gdzie on na rusro pt na 8 znajdzie? ;P Może raz na jakiś czas mu się uda ale napewno nie ciągle. A gra solo bb już nie jest taka super :).

no wiadomo że nie będzie mega super za farme 300k sp nikt ;p

Dobra postąć hlvl wymaga jednak ostrej farmy :(

a moim zdaniem 2h/cler s/s nuker 1:5 nuker są mega na pvp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...