Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Em2 Prawda

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak keyloggera nie mam bo wpisuje haslo klawiaturą ekranową gralem tylko na em2 moja surka 45 eq +9 znikla na s24 na adres email nic nie przyszlo o zmianie a podczas przypomnienia hasla pisze ze zly email (kilka dni temu pisalem ticketa i byl ok)wiec broncie andrzeja zamykajcie temat dawajcie mi minusiki andrzej ma na pulpicie hasla do naszych botkow juz kiedys ktos pisal ze ma baze kont em2 na pulpicie zegnam.

ps.Chcesz napisac kurwa itp nie pisz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia.

sygn.png

Opublikowano

Mi jakos woja 61 CALE@@ eq +9 nie zabral wszystko po 5 bonow wiec nie pierdol... sciagnoles cos zabrali ci konto i tyle placzesz na forum w em2 nic niema... sciagnoles jakis syf miales keya i tyle... mozesz nawet o ty mniewiedziec ze cos masz...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jkb. to do Andrzejt17 nie miej pretensji bo on tylko to tłumaczy - tak w nawiasie

A co do tego to sie nie zgodze bo mam 71 lvl ninje i od 60 lvl jade na em2 i nic sie nie dzieje.

Ściagasz jakieś syfy z key'ami a potem masz problemy. Uwierz że to nie EM

Opublikowano

Po pierwsze powiedzialem zeby wstrzymac sie od glupich komentarzy SzymonZiom widzac po nicku mam troche latek wiecej i nie jestem debilem zeby logowac sie na stronkach gdzie widze darmową domene i tekst typu OX yangi albo smy nie mialem keya bo na laptopie gdzie gram w metka nie robie nic innego pobieram rzeczy na kompie stacjonarnym i nie loguje sie tam na metq,A woja o naziwe GERAS na monastyrze tez mi calego okradziono nie wiedzialem dlaczego lecz teraz nie mam wątpliwosci!A nie wmawiajcie mi niestworzonych rzeczy.

edit.Raczej nie jestem noobem ktory pobiera trade haxy i yangboty!

sygn.png

Opublikowano

To teraz sobie nie-noobku pomysl, ze gdyby Andrzej rzeczywiscie kradl przez to konta, to na pewno nie okradal by postaci na 45 poziomie, tylko polaszczyl by sie na cos lepszego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mistycza +9 fms +9 sr 29 bojowa +9 ebo +9 srebrna +8 itp to byla kosiarka pvp na tym serwie a co do czegos lepszego silne na G zlodziej +7 bofa +9 itp konto to mam ale okradzione

edit.Koncze z metinem powracam na 4story jest wiele lepsze nie ma zlodzieji

sygn.png

Opublikowano

Mimo to dalej uwazam, ze lepsze postacie jego bota uzywaja. Pamietaj, ze rownie dobrze ktos mogl Ci przez poczte te konto zawinac, wystarczy, ze masz proste pytanie na przypomnienie hasla.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP'Y Moze jeszcze do was nie doszli myslisz ,ze jestes jedyny ? : D jestes milionowa osoba ktora to uzywa jeszcze jest czas na Ciebie Oni się nie spieszą bo po co ; d tak Ja uwazam tez mialem dziwna sprawe 66body wchodze zle haslo na emaila zapomnialem hasla a tu anuluj zmienienie adresu email ; 0 . Wiec moze i troche prawdy w tym ,ze keyy są.

JEŚLI ZASŁUŻYŁEM DAJ + BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY : D

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

Poco Andrzej mialby to wszystko zjebac ??? On tylko spolszcza dla nas te boty !!! Mi sie wydaje ze to cos innego nie EM2

Mi okradli woja 59lvl eq +9 i 64kk !! zaraz na drugi dzien kiedy wgralem DMG hacka

• Dodaj nową pozycję...