Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sie dowiedziec jak łowić tak jak boty na skałkach albo chociaż na srodku wody bo mnie wkurzają te nooby co podbiegają i patrzą czy ktoś ma FB a niechciałbym bana dostać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdzies na odludziu np grasz w Jinno lec na wysepke w górnym lewym rogu

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)

Opublikowano

Żeby łowić wszędzie musisz mieć chyba chinskiego "farmbota"(płatny).Te kolesie z nazwami typu aifvpuapaumv to oni jadą na takim czymś jak em2 a gdy wbiją 30 lv lub wyższy to ich przełancza na fb i łowią łowią i łowią cały czas :) (jak byś napisał jakiekolwiek kordy to by tam łowił )

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Opublikowano (edytowane)

Spoko czyli raczej nic z tego nie bedzie a szkoda zostało mi tylko łowienie na wysepce

@Najebany Rolnik opisz dokładniej twój sposób

Edytowane przez brakNicku

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nieprawda wgl sie niezancie a sie udzielacie

potrzebujesz mod kamera to tak

1.idziesz na molo xD kolo rybaka lowisz wpisujesz /hack i pisze ci tam teleport to klikasz 1 caly czas i sie przenosisz gdzie chcesz prosze o + :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mnie jakoś twój sposób nie działa ^^ Idę na molo i klikam te teleporty żeby pojawić się w wodzie. Jak już tam jestem, to dalej pokazuje, że tu nie można łowić... Albo robi się też tak, że pojawiam się w powietrzu gdzieś nad wodą, ale np. jak wyrzucę farbe to ona nie pojawia się w wodzie, tylko tam na molo gdzie stałem na początku, zanim użyłem opcji teleportowania :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...