Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę z prośbą o pomoc w rozwiązaniu kilku powodów crashowania się ZSZCsro. Prosiłem o pomoc w przypiętym temacie forum ,,Pytania/Problemy: Mysro, Sjsro, Zszc, G-Sro, Sunsro + Db Bot" pomoc jednak nie została udzielona a wiadome jest, że w nowym temacie mam większą szansę na odpowiedź.

Gra crashuje mi się z trzech powodów:

- Błąd: ,,Generic host Process for Win32 Services"

Z tego co zasłyszałem winą jest robak W32 ale nie potrafię się z nim uporać (instalowałem w międzyczasie Spyware Doctor - ponoć świetny program na tego robaka lecz mimo zapewnionej protekcji tegoż programu problem nie został rozwiązany).

- Błąd: ,,microsoft visual c++ runtime library"

Zainstalowałem biblioteki z 2005 roku i 2008 roku - tak radzili w sieci, problem nie został nadal rozwiązany, dalej dostaję crashe).

- Częsty crash przy użyciu scroola tp lub teleporcie między miastami lub regionami

Z tego co słyszałem nie tylko ja mam z tym problem.

Do tej pory nie udało mi się rozwiązać żadnego z problemów mimo poszukiwania rozwiązania w sieci.

Dodam że:

korzystam z oprogramowania antywirusowego Avast Antyvirus (free)

Włączam ZSZC przez loader32 oraz SRO_AutoLogin

Mam kartę GeForce 9800GTX+, procek dwurdzeniowy, 4GB ramu, Windows XP itp.

Prosiłbym o rzeczowe podejście do sprawy.

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Opublikowano

Witam.

Piszę z prośbą o pomoc w rozwiązaniu kilku powodów crashowania się ZSZCsro. Prosiłem o pomoc w przypiętym temacie forum ,,Pytania/Problemy: Mysro, Sjsro, Zszc, G-Sro, Sunsro + Db Bot" pomoc jednak nie została udzielona a wiadome jest, że w nowym temacie mam większą szansę na odpowiedź.

Gra crashuje mi się z trzech powodów:

- Błąd: ,,Generic host Process for Win32 Services"

Z tego co zasłyszałem winą jest robak W32 ale nie potrafię się z nim uporać (instalowałem w międzyczasie Spyware Doctor - ponoć świetny program na tego robaka lecz mimo zapewnionej protekcji tegoż programu problem nie został rozwiązany).

- Błąd: ,,microsoft visual c++ runtime library"

Zainstalowałem biblioteki z 2005 roku i 2008 roku - tak radzili w sieci, problem nie został nadal rozwiązany, dalej dostaję crashe).

- Częsty crash przy użyciu scroola tp lub teleporcie między miastami lub regionami

Z tego co słyszałem nie tylko ja mam z tym problem.

Do tej pory nie udało mi się rozwiązać żadnego z problemów mimo poszukiwania rozwiązania w sieci.

Dodam że:

korzystam z oprogramowania antywirusowego Avast Antyvirus (free)

Włączam ZSZC przez loader32 oraz SRO_AutoLogin

Mam kartę GeForce 9800GTX+, procek dwurdzeniowy, 4GB ramu, Windows XP itp.

Prosiłbym o rzeczowe podejście do sprawy.

Zakładasz joba?

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Zakładam, ale na tyle rzadko że wątpię, iż mogło to być powodem jakichkolwiek błędów.

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

8893.png

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Opublikowano

Zakładam, ale na tyle rzadko że wątpię, iż mogło to być powodem jakichkolwiek błędów.

Właśnie w tym może być problem.

Po zdjęciu joba i teleportowaniu się wyskakuje błąd Run time error C++ lub po 10minutach.

Tak czy siak po zdjęciu joba prędzej czy później wyskakuje błąd

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Po kilku minutach od zdjęcia thiefa użyłem tp do hotan i rzeczywiście dostałem Runtime error.

+ dla Ciebie za rozwiązanie błędu ;)

8893.png