Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agbot Problem(y)

krzaczekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem nowy w boceniu, szczegolnie Agbotem i mam maly problem.

Zdaza mi sie, ze po wpisaniu "losowo-cyferko-literko-logowaczy" juz widze ze przechodzi na ekran wyboru postaci i bam silk sie wylacza :/tak w 50% przypadkach logawania sie. Mysle ze to jest jakis detektor GMow ale sie nie znam ;p

Problem nr 2 - podczas bocenia boci boci boci i nagle wylacza sie silk (czesciej) albo tylko agBot (rzadziej)

Mam zainstalowane wszystko dobrze, service pack 3. POMOCY ^^

Pozdrawiam

Opublikowano

Direct - najnowszy. Wszystko co mam potrzebne i najnowsze sterowniki do karty graficznej. Bot niestety wylacza sie (zauwazone ostatnio) jak sie zawiesza na moscie kiedy nie moze przejsc, jak sie zaklinuje i czasem podczas expienia. Najgorzej ze skryptami z AGdev (white tiger 1 i 2), gdy czasem wszystko jest dobrze, prawie u celu i wlazi tym koniem na gore (sciane) jagby byl gornikiem :|. Najczesciej wlasnie bot sie wylacza podczas skyptu, a o dziwo wczoraj wlaczylem za 5 godzin wrocilem i nada expil.. wiec sam juz nie wiem co mu odbilo. Aha bocik sie nie wylacza u merchantow i takie tam.

Dziekuje za pomoc ^^

• Dodaj nową pozycję...