Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce wam się za każdym razem wpisywać hasła ? Mam na to rozwiązanie (tekst jak z reklamy xD)

Musimy:

1. Kliknąć prawym przyciskiem myszy na skrócie do Guild Wars.

2. Z menu wybrać Właściwości.

3. W oknie które wyskoczy trzeba wybrać zakładkę skrót.

W polu element docelowy gdzie znajduje się "X:\Program Files\Guild Wars\Gw.exe" (chyba że przy instalacji podaliśmy co innego) po tym co tam jest wpisujemy

-password=xxxxx (w miejscie xxxxx wpisz swoje hasło)

mpcr.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pamiętajmy aby w miejsce xxxxx wpisać swoje hasło bo inaczej nie zadziała xD.

Dzięki tej opcji zostaniemy automatycznie zalogowani na swoje konto.

Poradnik częściowo zaczerpnięty z guildwars.pl

Legenda
Opublikowano

O o tym nie wiedziałem ale teraz trzeba pisać jeszcze Nick jednej Postaci konta aby sie zalogować to też się da jakoś zapisać?

Opublikowano

O o tym nie wiedziałem ale teraz trzeba pisać jeszcze Nick jednej Postaci konta aby sie zalogować to też się da jakoś zapisać?

Kiedy zapamiętuje nazwę konta zapamiętuje też nick postaci. Przynajmniej u mnie tak jest.

Legenda
Opublikowano

@lordwyder

Właśnie mi zapamiętuję e-mail ale Nick Postaci nie można zrobić coś a'la to do haseł aby zapamiętywało też Nick?

Opublikowano

Chyba nie. Może spróbuj odznaczyć zapamiętanie e-maila, zaloguj się, wyloguj, napisz jeszcze raz: e-mail, hasło, nick postaci, zaznacz zapamiętywanie i jeszcze raz się zaloguj. Może pomoże .

Opublikowano

thx działa leci +

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...