Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zastanawiam się na zakupem CoD MW2 steam... I nie wiem jak to będzie bo mam już steam'a i czy będzie mi 2 steam'a instalowało czy w tym folderze mi zainstaluję gdzie mam już steam'a ?

Proszę o pomoc mogę też poszukać klucza steam na allegro do tej gry będzie taniej ale trzeba będzie pobierać grę :/

I co mam zrobić ? 8S :angry:

Logo.JPG

Opublikowano

Normalnie wchodzisz w zakladke "games" i pobierasz CoD, pozniej przy instalacji (albo przy pobieraniu) poprosi cie o kod, steam bedzie tlyko 1 ale gry juz 2 :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Steam jest Ci potrzebny tylko 1. Jak kupisz grę i to wchodzisz do bilbioteki/library i na dole klikasz dodaj grę/add a game i aktywuj grę steam (coś takiego, ja mam po angielsku)/ Activate a product on Steam. Przechodzisz tam dalej, wpisujesz w odpowiednim okienku cd-keya i jak skończysz to gra dodaje się do bilbioteki. Potem klikasz na nią i na install. To jest sposób właśnie jak masz tylko key i będziesz musiał ściągać grę. Jak kupujesz pudełkową to po prostu instalujesz z płyty.

Opublikowano

Instalujesz/ ściągasz i podajesz CD-key [jeśli to nowy steam]

Jeśli kupujesz steama używanego, musisz używać dwóch kont. :D

spongebob1.png

Opublikowano

jak juz jest taki temat to sie zapytam.

bo mam mw2 na jednym koncie steam i empire total war na drugim, jest mozliwosc przeniesienia ktorejs z tych gier, zeby obie byly na jednym? czytalem, ze nie ma takiej mozliwosci, ale moze ktos zna sposob?x.D