Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Szybko Wbic 20 Lvl.

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym temacie chciałbym opisać jak szybko wbić 20(max) lvl. Po pierwsze potrzebujemy jakiejkolwiek kampanii i dodatku GW:EN (Eye of the North).Są trzy drogi:

Tyria

Jeśli zaczynamy w Tyrii (Prophecies) : Przechodzimy cały presearching (no cholera nie pamiętam jak się pisze ;/). Najlepiej zdobyć tam ponad 5 lvl. Nie trzeba męczyć się i bić mobków wystarczy robić questy. Kiedy dotrzemy do Askalonu po spopieleniu robimy tylko zadania główne (no jeśli komuś się chce może zrobić kilka tych pobocznych). Najlepiej znaleźć sobie kogoś do pomocy gdyż wtedy jest dużo szybciej. Robiąc zadania główne powinniśmy dotrzeć do lwich wrót z mniej więcej 10 lvlem. Po zrobieniu questa od rolnika którego imienia nie pamiętam możemy się przetransportować do Północnych Dreszczogór. Jest to najdłuższy ze sposobów i bez pomocy może zająć nawet ponad 7h.

Kintaj

Jeśli zaczynamy w Kintaju (Factions) : Robimy kilka misji pobocznych tak aby wbić około 5 lvla. Wtedy można przejść do zadań głównych. Przechodzimy wszystkie aż do wyprawy na kontynent ( tak jak w poprzednim najlepiej znaleźć kogoś do pomocy. Po przejściu biegniemy do Centrum Keing (powinniśmy mieć już 10 lvl. Jeśli nie wracamy do Shing Jea i robimy misje poboczne) gdzie robimy misje aby przedostać się do Północnych Dreszczogór. Jest to chyba najkrótszy sposób bo zajmuje około 2-4 h.

Elona

Jeśli zaczynamy w Elonie (Nightfall) : Tak jak w Factions - robimy misje poboczne aby wbić ten 5lvl . Później misje główne. Jeśli chcemy robimy misje Nadbrzeże przy konsulacie(misja jest prosta i dostajemy trochę expa i kasy), jeśli nie chcemy nie robimy ^^. Kiedy mamy już 10 lvl idziemy do Kamadanu i robimy misje aby dostać się do Dreszczogór. Ten sposób zajmuje około 3-5h.

No dobra. Mam 10 lvl i jestem w Dreszczogórach. Co dalej?

Skoro jesteśmy już w Dreszczogórach biegniemy do Warowni Gunnara. Nie zajmuje to dużo czasu i jest to raczej "spacerek". Z niewieloma potworami przyjdzie nam walczyć. W Warowni jest już z górki. Idziemy do Kilroya Stonekina i bierzemy od niego misje walki na pieści. Szybko i łatwo wbija się tam lvl. Za 1 przeciwnika dostajemy około 100 pkt expa (na NM). Wbicie tam od 10 do 20 zajmuje około 20-30 min. Można tam tez wbijać tytuł survivora bo nie da się tam prawie zginąć ( 10 sek na wciśnięcie X razy przycisku 8) a na Hm za 1 przeciwnika dostajemy 300 expa.

A właściwie do czego mi to potrzebne?

Może przydać się gdy mamy na oku jakiś farm ale nie da się go zrobić naszą postacią. Wyexpiamy szybko postać i gotowe. Przyda się też osobom które chcą spróbować pograć inną postacią. Oraz oczywiście dla początkujących graczy.

Poradnik zrobiłem sam. Mam zamiar go zmieniać bo dość dawno nie grałem w Gw i wielu rzeczy nie pamiętam. W razie jakbym się gdzieś pomylił proszę pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...