Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Nx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mouse w poprzednim temacie miał racje ... Jak ktoś chce u niego zamówić NX daje mi kod doładowujący z ery . Tak samo jak twój kolega mouse... Więc jakiś bug musi istnieć ...

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Bugi zawsze są małe czasem nie pożyteczne a czasem śmiertelnie przydatne ale żeby 7euro liczyło na 7 zł ...??!! może macie po prostu wykupione jakieś pakiety na stacjonarnych/komórkowych?:P

userbarwb.png
Opublikowano

tak tak my ci damy kody a ty juz sie nie odezwiesz ...

wiesz co ? zastanow sie dobrze nastepnym razem jak cos takiego glupiego napiszesz...

i kto niby mial ci w to uwierzyc? chyba ze jakies dzieci...bo np ja mm 17 lat i znam takich oszustow jak ty...

temat do zamkniecia...

Opublikowano

jamjestmaciej ty bardzo się rządzisz ciągle co wejdę widzę twój nick na końcu w sumie spamu nie robisz ale piszesz posty jakby ci się paliło : D i rządzisz się jak moderator ^^

Takowy bug może istnieć ale to nie w Nexonie tylko Daopay

userbarwb.png
Opublikowano

Mouse w poprzednim temacie miał racje ... Jak ktoś chce u niego zamówić NX daje mi kod doładowujący z ery . Tak samo jak twój kolega mouse... Więc jakiś bug musi istnieć ... <<<<------------przeczytaj to niemoku...!!!

ale ty chyba nie umiesz czytac!!!!! rodzice nie nauczyli> ?czy co?

nie chodzi mi o to ze z dopay nie ma jakiegos bugu z nx tylko o to ze to jest ku rewski oszust

gosc z ni tad z ni tamtad zalozyl sobie temat i napisal wezcie dajcie mi kody z ery ( i to pewnie ze 50 zl) to ja wam doladuje nx bo mam tam kolege 100m od granicy niemieckiej...

ja tez moglbym sobie cos takiegop napisac i troche bym kasy zarobil...i przeciez jemu o to wlasnie chodziii

po drugie---> nie wymadrzaj sie takbo nie masz prawa mnie krytykowac (12-sto latku) bo najlepiej wiesz co mi wolno na tym forum a co nie....

--->poczytaj regulamin!!!<--- w nim nie pisze nic o tym ze nie mam prawa napisac tego co mysle o tym cwoku ktory probuje wyludzic od kogos pieniadze, nie napisalem nic co by moglo go obrazic albo chociaz troszeczke urazic...

tak wiec nastepnym razem siedz cicho jakbys mial jeszce ochote cos takiego napisac....

Opublikowano

Spoko, szanuję twoje zachowanie i nie jestem 12-latkiem i nie bede mydlic oczu mam 13 lat, a ty 17 nawet mi cięzko uwierzyć ale każdy ma swoje zdanie i ważne, że chociaz powiedziałem tobie co o tobie myśle <_<

Tak czy inaczej mówiłem na temat jego pomysłu z "Kodem" może i ma kolegę nie sugeruję, że ma ale znacie się ... jakbym ja tak napisał zaraz bym miał bana ludzie sobie nie ufają...

Teraz już niema ludzi są oszuści ale nie wszyscy ;)

userbarwb.png
Opublikowano

czekaj bo ja nie kapuje...czy ja wspomnialem o tym ze on moze nie miec jkaiegos koloegi czy cos w tym stylu? chyba raczej nie !!!

ja napisalem ze gosc pojawil sie niewiadomo skad przeczytal ten teamt o niby prawie ze darmowych nx i zdecydowal sie zaloyc nowy temat i wykorzystac to bo m,yslal ze cos zarobi ale nie pomyslal ze na tym forum sa tez inne osoby a nie jakies dzieci i to wlasnie probowalem czasly czas ci wytlumaczyc

a ty pieprzysz mi tu jakies smutki i to czego nawet nie napisalem...

nie no spoko ja wiem sowje ty swoje ...

tym milym akcentem proponuje zakonczyc temat...;)

Opublikowano

ale ty chyba nie umiesz czytac!!!!! rodzice nie nauczyli> ?czy co?

nie chodzi mi o to ze z dopay nie ma jakiegos bugu z nx tylko o to ze to jest ku rewski oszust

gosc z ni tad z ni tamtad zalozyl sobie temat i napisal wezcie dajcie mi kody z ery ( i to pewnie ze 50 zl) to ja wam doladuje nx bo mam tam kolege 100m od granicy niemieckiej...

ja tez moglbym sobie cos takiegop napisac i troche bym kasy zarobil...i przeciez jemu o to wlasnie chodziii

po drugie---> nie wymadrzaj sie takbo nie masz prawa mnie krytykowac (12-sto latku) bo najlepiej wiesz co mi wolno na tym forum a co nie....

--->poczytaj regulamin!!!<--- w nim nie pisze nic o tym ze nie mam prawa napisac tego co mysle o tym cwoku ktory probuje wyludzic od kogos pieniadze, nie napisalem nic co by moglo go obrazic albo chociaz troszeczke urazic...

tak wiec nastepnym razem siedz cicho jakbys mial jeszce ochote cos takiego napisac....

Popieram ;)

Opublikowano

nie chodzi mi oto , żebyście dali mi kody , bo ja tego nie umien robić ... myślałem , że ktoś zna tego buga i się z nami podzieli ...

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

dobra niech Mouthanis zamknie temat koleś niepotrzebny temat zrobił ale koledzy z mpc go źle zrozumieli

(Mouthanis jeśli pomyliłem twoją nazwe to sory)

sygna2.png
Opublikowano

nie chodzi mi oto , żebyście dali mi kody , bo ja tego nie umien robić ... myślałem , że ktoś zna tego buga i się z nami podzieli ...

eee..nie chce sie wtrącac ale w pierwszym poscie wyraznie napisałes "Jak ktoś chce u niego zamówić NX daje mi kod doładowujący z ery"...z tego wynika ze jednak chciałes cos wyłudzic(chcieliscie sie podzielic po 50%.. 0_o )...jesli mysłałes ze ktos zna tego buga to mogłes sie przyjzec dokładniej temu tematowi z którego zaczerpnołes pomysł na ow topic..

Opublikowano

ten bug wykorzystuja ci co sprzdaja nxy na allegro ...

dzwonią z niemiec z karty era na polsie nr i zamiast 5 euro zjada 5 zl itd . moj kumepl jedzie do niemiec i sproboujemy tak zrobic moze zadziala.. kto jest ogarniety w teamcie zapraszam na priv ;)

bez youtuba