Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Otwieranie Magazynu Bugiem

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Santonia:

Ostatnio w internecie pojawiły się opisy sposobu umożliwiającego skorzystanie z magazynu na dowolnej mapie. GF zostało poinformowane o tej metodzie i zakwalifikowało ją jako bug. W chwili obecnej dozwolone jest otwieranie IS w dowolnej lokalizacji, natomiast otwieranie magazynu będąc poza zasięgiem dozorcy jest niedozwolone.

Zespół Metin2PL nie będzie się bezpośrednio zajmował wyciąganiem konsekwencji wobec graczy wykorzystujących ten błąd gry. Jednak należy być świadomym tego, że nawet jednorazowe wykorzystanie tego błędu poza mapą na której znajduje się dozorca może spowodować nałożenie blokady ze strony GF (teraz, lub bezpośrednio po usunięciu błędu przez programistów).

Jednocześnie chcialibyśmy przypomnieć, że rozpowszechnianie bugów na oficjalnym forum gry, również może skończyć się blokadą konta w grze.

Już jakiś "porządny" user doniósł :D

Co o tym myślicie ?

Link do oryginalnego tematu :

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=5399692#post5399692

###Jak już był o tym temat to proszę usunąć

Opublikowano

Ehh, szkoda, to było przydatne, w v2 :D Ale jeżeli ktoś gra np. na modzie, to raczej nie dostanie bana za używanie tego ...

Opublikowano

No niestety skonczylo sie ;/ Chyba ze oni tylko strasza ;p Ja osobiscie tego nieuzywam ale przydaloby sie to ...... Szkoda ;//

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Patrząc na ogólną ich walkę z hackerstwem to są to tylko puste słowa. Piszą to tylko żeby nie było że są głusi na takie rzeczy. Moim zdaniem tylko wyrazili swoje stanowisko na ten temat i tyle, nic nie będą robić.

imetin_logo.png

Opublikowano

ale jacy mądrzy... otwieranie IS dozwolone a magazynu nie... Byle żeby tylko zarobić. A tak wogóle to tu napewno ktoś od nich siedzi :rolleyes: jakiś szpieg <_<

Opublikowano

Dlaczego jak np. jestem na pustyni to nie moge otworzyc magazynu pisze ,ze za daleko jestem ^^

JEŚLI ZASŁUŻYŁEM DAJ + BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY : D

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

No to się narobiło mam nadzieje,że nie dostane bana jak i moi znajomi co prawda już nie będą już uzywać,ale jeśli oni dostaną bana to oni mnie normalnie zaje** :(

ojojo mam nadzieje,że tylko straszą :(

Opublikowano

to forum powinno być od 18 lat. Jak sama nazwa MPC wskazuje jest ona dla cheaterów i bugowiczów, to czemu inni donoszą o błędach gry administarcji? Jeśli Ci się nie podoba, że metin2 ma bugi, a inni je wykorzustują to nie wchodź na MPC.

Opublikowano

I teraz przejebali...

Już dość graczy stracili i będą ich więcej tracić.

Chyba kończę grać. Całe eq potków w v2 skończy mi się w 2 dni.

Zlikwidowali możliwość przerzutów, usunęli teraz tego buga. Ehhh...

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Team mt2pl to skonczeni idioci jak i all inni GA/GM bez kasy sobie w ta gre nie pograsz no dobra pograsz do 50 lvl potem mozesz siedziec w v1 do osranej smierci ale przeciez 'nikt Cie nie zmusza do kupna SM' wiadomo i kolejne utrudnienie dal nas abysmy nie siedzieli zbyt dlugo w v2 ...

oni najpierw pisza potem robia gdyby byli dobrzi w tym co robia to by to naprawili i nikomu by nic nie pisalo a to to jest straszenie co to nie bedzie za 2 lata jak nie naprawia bugu

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

A zobaczcie sobie teraz na ceny przedmiotów w grze.

Nie 'przeżyjesz' bez kupowania yang na allegro. Ceny - KOSMICZNE.

Np. na s1 dzisiaj patrzyłem.

Kiedyś fms+9 z 2x kd+3 średnimi 20%+ za 20kk+ dało sie kupić.

Teraz na forum ktoś dawał 50kk... <_<

co do posta autora tematu to nie Sanatonia tylko Santonia.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

nie srajcie tylko expcie do 75 fastem, bo jak narazie wojny przerzutowe zostają. jak będziecie expić w grocie to was to będzie walić bo wszędzie idzie kupić krwiste kamienie

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

To że będą bloki to nie prawda, taka przestroga dla graczy, to że zablokują komendę pisałem już dawno, to że jakiś user doniósł to bujda, ponieważ GA itd doskonale znają tą komendę, i mieli zamiar od początku p owprowadzniu bloku wojen nałożyć blokadę na te komendę.

Opublikowano

nie srajcie tylko expcie do 75 fastem, bo jak narazie wojny przerzutowe zostają. jak będziecie expić w grocie to was to będzie walić bo wszędzie idzie kupić krwiste kamienie

Heh wbije wiecej osob 75 i wprowadza blokade handlowania krwistymi kamykami .Moim zdaniem oni wykoncza ta gre <_< .

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...