Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dostać bana na gmo?

noobie11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy po co chcesz bana. Tak wogóle to chyba nie to forum, a jeżeli chcesz dostać bana albo napisz ticket, że jesteś uzależniony od mu i chcesz przerwe na xx czasu. Albo za używanie jakiegoś programu tylk ojakiego speed hack nie chodzi CM nie ma bypasa ale jakies opcje z niego chyba chodzą (autokill nie działa na 100%) jakby był MM to mógłbyś jakoś teleportować sie wkoło niego (nie wiem czy za to można dostąć bana bo robiłem kiedyś tak obok niego i bana dostałem 2 tygodnie po tym fakcie ale to było specjalnie tylko po to by zobaczyc jego rekacje ^_^ )albo mu dc dac pakietem jeżeli jeszcze działa i go masz(bo nie był publiczny). Albo nawklejaj na GMO forum jakiś obrazków XX nie wiem tylko czy za to banuja acc na forum czy całe (forum+konto na globie) ^_^

Opublikowano

nie mam zadnych programow za ktore moglbym dostac bana. za wklejanie obrazkow banuja tylko acc na forum ;/

wydawac by sie moglo ze to latwe dostac bana jak sie chce a wcale tak nie jest.

Opublikowano

zaspamuj ich ticketami ;] moj brat mial kiedys taka akcje ze mu okradli acc, mial p2p ale co ich to -_- i zaczol spamowac ticketami o tej samej tresci az zbanowali go <_< :P

2006-2010

Opublikowano

podobno faktycznie, ale ja w pewnym momencie zaczalem tam stawiac afk i jakos nie dostalem. Swoja droga, ludzie bili sie o ten slupek :). Ehh, to byly czasy

que?

Opublikowano

Ja w slupie dostalem jak mnie przylapal GA to tylko full pk i move stadium.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano
Ja w slupie dostalem jak mnie przylapal GA to tylko full pk i move stadium.

to tez dostalem ale jesli miales scroll of teleport ze soba to nie bylo problemu;)

que?