Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czytanie Ku

matig77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zadać pytanie na temat czytania KU. Otóz mam woja bodego i hurtowo zakupiłem aure i berki. Problem tkwi w tym ze nic nie chce wchodzic przeczytalem juz 11 berków i 10 aur i nic. I tu sie pojawia pytnie czy jest jakis bug, zeby te księgi wchodziły. Bo inaczej idzie dostac ****. Prosze o pomoc

Opublikowano

w item shop jest takie coś, że za każdym razem wchodzi KU, to kosztuje albo 19 albo 29 SM

Opublikowano

Niestety nie .

Z wiki.metin2.pl wynika że szansa na wejście KU równa się z 15% ;/

Mało Mało

No i szkoda tyle kasy

Jak chcesz to zrób 35 lvl boja (wojo body) i ubijaj metiny w m2 (opcjonalnie przydatna jest Rekawica 2x drop)

Buga nie ma ;/ NIestety

Legenda
Opublikowano

Łza Bogini Amulet Karmy 1 i Rada Pustelnika i masz już duże szanse na pomyślne przeczytanie Księgi Umiejętności.

Opublikowano

Yyyy łza bogini?? Po co mu jak ona zapobiega spadaniu PD gdy odrodzimy sie w miejscu gdzie padlismy...

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Pasjonat
Opublikowano

Chodziło mu zwój egzorcyzmu^^ Ale to daje tylko to że możesz przeczytać kilka ku na dzień... Szansa na przeczytanie ku jest taka sama....Rady pustelnika zwiększają szanse na przeczytanie ku ale one są za Smocze Znaki... coś koło 550 SZ....

Opublikowano

Witam!

Ja nie wiem czy ten bug działa w 100%. U mnie sie sprawdza na 8 czytanych ksiąg 7 wchodzi.

Ja robie tak: Mam w eq 4 ksiegi Ku czarowane ostrze np. Wkładam 1 ksiege nie wchodzi. to pozniej wchodze na metka i klikam kilkanascie razy na Ku czarowane te co mam w eq. Oczywiscie jeszcze nie wchodza bo odrazu po włozeniou nie mozna wkładac nowych ksiag. Za jakies 4 godziny wchodze na metka i zniow klikam kilkanascie razy na ksiegi i tak do puki nie bedzie pisało ze czuje sie odswiezony czy coś. Jak wyskoczy taki napis to zostawiamy właczonego metka i nie wylogowujemy sie Wchodzimy po jakims czasie i klikamy zmow i tak do puki nie przeczyta ksiegi. Oczywiscie w miedzy czasie mozemy sobie expic czy robic cos innego. Mi działa na 90%. Wydaje mi sie ze troche nie jasno wytłumaczyłem wiec jak ktos nie zrozumiał to pisac gg 24470029

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...