Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ..

Kumpel polecił mi Fajną gierke Test Drive Ultimatum ;)

Grafika fajna Samochody fajne itd. itp. Jest jedno ale dla mnie cięzko się jeździ ponieważ jak jechałem u niego to

leciutko skręciłem a on robił odrazu bączki i nie da sie tego dlamnie opanować i niewiem czy opłaca się pobierać czy też pobrać

Need For Speed Carbon .. Proszę doradźcie mi Pliss.

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Burnout paradise miazdzy konkurencje, nie masz wyznaczonych tras i nie mozna jebac po scianach bo sie auto rozpierdoli :) I mozna jezdzic motocyklem

Opublikowano

Test Drive albo paradise wymiatają. Są lepsze od NFS most wanted nawet.

Jeździsz motorkiem autkiem:) Masz mega mape i możesz luźno jeździc. Są też pościgi policji :)

Bardzo fajne gierki

Paradise ma o wiele lepsza grafe od Test Driva

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ahh no chyba że tak

co do wypowiedzi Smerfusia Blahahh nieopanuje carbona .. grałem juz w to duzo razy ale Format za Formatem ..

dobrze to jednak sciagne Paradise ;) + dla Joaqqina i Paryfek dzieki Temat close !

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Jak chcesz, nie polecam pobierać TDU, nie działa gra on-line. Jeżeli chcesz, żeby działało, to sobie kup. Ja dostałem w gratisie do kierownicy i śmiga ;)

Opublikowano

Nie umiałeś grać w TDU, dlatego, że prawdopodobnie twój kolega jest trochę doświadczony i nie używa już żadnych asyst. Jeżeli ustawisz asysty na maxa to trudno jest o zrobienie bączka.

Co do samego TDU, to ją bardzo polecam, za nic przecież gra nie jest oceniona przez większość za samochodówkę wszech czasów. Masz dużo licencjonowanych samochodów i motorów, dodatkowo dodatek CarPack jeszcze powiększa zbór, ponad 1600KM dróg, dużo wyzwań itp. Ja bym polecił ją właśnie ściągnąć. Burnout też super gra, ale po przejściu nie ma co robić(no bo ile w końcu można się rozbijać). Ja co i raz wchodzę do TDU, żeby pojeździć tylko sobie moimi ulubionymi samochodami, pozwiedzać Oahu, i pooglądać widoki. Teraz tylko czekać na TDU2.

Więc, TDU jeżeli chcesz sobie pojeździć oryginalnymi samochodami i motorami i się odprężyć, Burnout jeżeli chcesz wyładować się na czymś. Obydwie gry zasługują na uwagę, a Carbon nawet im do pięt nie dorasta.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

no bez jaj smieszny jestes koles...no rozumiem mozna sciagnac gre ktora kosztuje ponad 120zl...ale zeby TDU teraz sciagac, ktorej jest warte grosze...zalosne, lepiej kupic bo gra jest przekozacka + ten dodatek z autami, a jak masz fajna kierownice no to gra sie swietnie

Opublikowano

Dokładnie.

Ale to zalezy co kto woli:

Paradise zachwyca grafiką i możliwościami. Tryb kariery jest ciekawy.

Mankament : Nie masz co robić gdy przejdziesz.

TDU:

Słabsza o wiele grafika od Paradise.

Jednak rozgrywka jest tam bardzo ciekawa. Bardzo interesujące jest to że kariere przechodzi się długoo...jest potężnie wiele wyścigów oraz różnych misji: typu :dowóz autka czy podwizienie ładnej dupeczki.

Ja wyścigi przechodziłem sobie Autkiem z kamerą u góry.

Ale powiem ci to co jest zarąbiste w tej grze..to co mi sie cholernie podoba.

Kupić Vipera kamerką w aucie i widzisz wszytstko!!! Piękne widoki. To popsotu jest zarąbiste:P Wsiadam sobie w auto i jade w okół calej mapy. To mi sie podoba zeby odpoczac od wyścigów.

Kolejna rzecz: Kiedy kupujesz auto w komisie masz możliwość obejrzeć auto z wyglądu i otierać drzwi czy szyby albo wejśćdo auta odpalić potężny silnik pontiaca i go przegazować.

To jest też super ;)

Ciekawostka: W TDU nalicza ci sie w aucie przebieg :)

TDU ma też bardzo realistyczne prowadzenie auta. Carbon ma wspoagania wspomagania wspomagacza kierowania auta.

TDU masz normalnie. Cięzko sie jeździ autem ja wole motor ale ta trudnośc jest super.

Po Dłuższym zastanowieniu Polecam TDU

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...