Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delevel-Ktoś Dostał Oprócz Mnie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Obiło mi się o uszy ze dzis (w nocy) nastąpiło duże develowanie afk-owych graczy.

Oczywiście ja dostałem,mam życiowego pecha :D z 32 lvl na 1 lvl,

3 moich kumpli dostało bana,i z stąd to pytanie.

Kto z Was dostał dziś dlvl?

Pozdrawiam,

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Haha to jakas akcja wiekla chyba byla pol ludzi ode mnie z clanu 6 x dlvl i 4 x ban kuzyn tez dostal

@szpiczasty -wlasnie tu o to chodzi ze jakas banicyjna akcja teraz jest?nietwierdze ze nieodpalali hacków odemnie z clanu czy tam nie AfK'owali ale tu tematem sa te dlevele i bany widocznie sie za to wzieleli ale znajac zycie to tez jest tez teraz duzo nieslusznych banów i dlvli

Opublikowano

Haha to jakas akcja wiekla chyba byla pol ludzi ode mnie z clanu 6 x dlvl i 4 x ban kuzyn tez dostal

no domyślam się ze u ciebie z klanu to za haki:) no cóż najwyższa pora .

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano

nie rozumiem osób którzy na bg siedzą i tylko wbijają expa albo dają sobie kile to jest tylko gra, chodzi o to żeby sobie pograć

Opublikowano

ja to tam dopiero zaczyanłem takze tylko 2lv xD chcociaż wątpie żebym coś dostał bo nic nie robiłem z charem szczególnego wczoraj...

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Jak ktos calymi dniami afkował na harbo ffa 16 room, fast exp, to wie za co ma bana i dlvl, wr team sie wzieło za robote :D , I tak poza tym to wczoraj 3 adminów siedziało pól nocy na europie :D

Opublikowano

Ja nie afkowałem i nie brałem killi a dlvl dostałem. Ticket poszedł, bo miałem dzisiaj zakupy zrobić za ponad 240k dinarów ^^ z goldem, a teraz 1 lvl i dupa :(.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...