Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]]Jak Łatwo Kupić Premke Za Plny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,podczas siedzenia na necie znalazłem fajną stronkę która oferuje nam bardzo dużo fajnych opcji:można tam zakupić miedzy innymi

-golda,silvera,bronze na 3 dni (i na więcej)

-G1Credits

Ceny naprawdę są umiarkowane za 3 dni zapłacicie 8,15 Oo.Można płacić smsem,przelewem,lubić kupić sobie tamtejsze punkty.Stronka idealna dla graczy którzy średnio znają się na transakcjach i Angielskim :D

Stronka to:

To jest ukryta treść, proszę

Liczę na + :D,Jak chcecie to przypnijcie ;)

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Hmmm zaraz oblukam co i jak i dam jak coś + lub - ;)

@edit Hmmm ciekawe zarejestrowałem się na stronce ale nie widzę opcji kupienia prem 3 dni za sms możesz dać drobną instrukcje ;)

@edit2 ok juz mam :D

Ale żeby kupić prem na 3 dni trzeba 2 sms za 20zł łącznie ... o.O + dla cb

Opublikowano

Tam jest w cholere drogo więc nie mów mi, że przelewem tanio. Już wolę na allegro Bronza kupić za 16 zł niż tutaj za 22zł...

Opublikowano

night,ty to zawsze wiesz co nalepiej nie mozna a co można,daje stronke ktora oferuje łątwy zakup premuim a ty się oczywiście musisz pluć.TO NIE REKLAMA

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

night,ty to zawsze wiesz co nalepiej nie mozna a co można,daje stronke ktora oferuje łątwy zakup premuim a ty się oczywiście musisz pluć.TO NIE REKLAMA

Reklamujesz po prostu inną strone ;) każdy wie gdzie kupic, allegro najtaniej i tyle :) takie tematy są zbędne . i dzięki za taki poradnik .

Opublikowano

O ja je*ie xD Takie ceny na allegro po 3.50zl mozna kupic a niektorzy zarabiaja sms tak jak @up napisal sprzedajac nawet za 2.44zl Jakis desperat chyba tam tylko kupi:D

dzięki ;]

Opublikowano

Proponuje tylko tam nie kupować i nie polecać oraz nie reklamować. Do wszystkich gier jest tam drogo i w ch** czasem długo dostarczają to na e-mail!

Opublikowano

Hmm kiedyś było tańsze i stabilniejsze ale cóż każdego kryzys może dopaść :P

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...