Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Madakamt2 [Pl][Dedyk]

EladorS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam Wam mój prywatny serwer dedykowany

logonp.jpg

Chcesz zagrać na najlepszym serwerze, przy którym inne serwery wymiękaja?

Zapraszam!!

Parametry:

• Procesor: 4x 2.66+ Ghz
  • Pamięć RAM: 8 GB
  • Polaczenie: 1 Gbps

raty.png

Exp: x199

Drop: x199

Yang: x299

start.png

Kon Bojowy (11lvl) Podstawowe itemy: Miecz+9, Zbroja+9, Helm+9,Buty+9 -Buty Wiatru -Trzecia Reka (500+ Dni)

kowal.png

Ulepszacze: Do ulepszania przedmiotów potrzebne są tylko perły (może ulec zmianie)

Magiczny metal: Tak

handlarze.png

handalrzeee.png

Strona serwera:

http://madakamt2.pl/

http://madakamt2.pl/wstawka_rej/index.php

Ip serwera:

188.165.218.91

Status:

http://madakamt2.pl

Spolszczenie serwera:

http://www.speedyshare.com/files/23491815/MadakaMT2.rar

Skan spolszczenia:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/5c5af1c23ca6c2629d3bd5bd50abd504e89635d93a1cd5d70692586f5e95bf91-1279989956

kraj.png

Wszędzie

team.png

• [GA] Sensei
  • [GM] Even
  • [GM]
  • [GM]

rekrutacja.png

off.png

kontakt.png

[email protected]

forum.png

http://madakamt2.pl/forum/

Video

http://www.youtube.com/watch?v=mTaffiBKMyE

Serdecznie Zapraszam!

Chcesz mieć taka reklamę serwera?

Zobacz.

Pomogłem ? Lajk !

Nowicjusz
Opublikowano

najgorszy serwer , z jakichlokiwek mozliwych.

Brak pelerynek mestwa

Ceny z kosmosu

Drop yang chyba 2x nie x299

Item Shop nie dziala

Nic nie trzyma sie kupy - polecam grac na PLu , niz na tym serwerze

Opublikowano

Hmm moja opini ; Serwer widać że bardzo hard, peleryn niema, kasy bardzo mało leci wg. mnie ceny niedopasowane do sklepów . Myśle że gdyby zwiekszyc drop yang wrzucic peleryny i juz serwer nice ;]

Opublikowano

żeby zrobić zelaka na +7 trzeba biała perle10kk +8 niebieska20kk +9 czerwona30kk dodanie bonu 5 i 6 po 60kk a z psów leci po 800 yang i to ma być niby drop yang x299

Oczywiście Mistrzowie Gry starają się jak najbardziej ułatwić nam grę ,dodają bonusy w formie podwyższenia Yangdropu lub expa.Pereł na żelazny hełm już nie ma ,więc problem rozwiązany.

Jeżeli sądzicie ,że to jest hard to się mylicie ,albo nie graliście na Globalnym serwerze PL.Niestety to jest urok serwerów dedykowanych - item shop ,bo z czego ma się serwer utrzymać ? Jak się nie podoba ,to proszę nie grajcie.Idźcie na PL lub inny Prywatny serwer.

Pozdrawiam EsseX(nick w grze).

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Oczywiście Mistrzowie Gry starają się jak najbardziej ułatwić nam grę ,dodają bonusy w formie podwyższenia Yangdropu lub expa.Pereł na żelazny hełm już nie ma ,więc problem rozwiązany.

Jeżeli sądzicie ,że to jest hard to się mylicie ,albo nie graliście na Globalnym serwerze PL.Niestety to jest urok serwerów dedykowanych - item shop ,bo z czego ma się serwer utrzymać ? Jak się nie podoba ,to proszę nie grajcie.Idźcie na PL lub inny Prywatny serwer.

Pozdrawiam EsseX(nick w grze).

Bla Bla Bla... popraw ten Yang Drop bo ci nikt nie zagra i będziesz miał tyle z tego swojego "dedyka". A co do cen w IS to nie winduj ich tak jak na PL, bo długo nie utrzymasz serwera...

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

nie gram tam z kilku powodow :

-299% yang dropu? chyba 9%

-ceny sa wogole nie dopasowane do dropu yang chyba jakiegos high lvla nie bedzie stac zeby wszystko wybonowac..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie gram tam z kilku powodow :

-299% yang dropu? chyba 9%

-ceny sa wogole nie dopasowane do dropu yang chyba jakiegos high lvla nie bedzie stac zeby wszystko wybonowac..

Na 30-40lvl spokojnie ma się już eq wybonowane ,a teraz team dodał bonus 200% yangdropu i 200% expa więcej na 24h.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

[Fixed]

Naprawiony został bug z nadmiernym wyrzucaniem graczy.

Zapraszam na serwer już za 5min. on!

Nie pisać że handlarze są źli lub ulepszacze.

Wyraźnie pisze :

Może ulec zmianie.

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Hwangi w is beda dzis i reszta tzn pelerynki pierscien expa ,itd takze jak chcesz wydac kase to wchodz ja zrezygnowalem z gry na tym servie jak GA napisal co bedzie od dzis w is pozdro

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Hwangi w is beda dzis i reszta tzn pelerynki pierscien expa ,itd takze jak chcesz wydac kase to wchodz ja zrezygnowalem z gry na tym servie jak GA napisal co bedzie od dzis w is pozdro

Hwagne pewnie można robić ,a pierścień expa ,pelerynki itp. można wydropić z metka lub szkaty ,więc nie trzeba wydawać kasy.

Na razie logowanie padło - nie wiem czemu .

Dałem wam + tym którzy mi też dali.

P.S

Przypominam exp jest x199 tylko się wydaje ,że jest mniejszy.Wymagane PD jest odbugowane np. na 1lvl potrzebne 300PD ,tak samo jak na PL'u!

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Super serwer polecam!!!

Woj 63 Lv serwer.24 ON

Woj 54 lv serwer.24 ON załatwiam eq

Woj 55 lv serwer.25ON

errorlx.png

Zbieram + daj ile możesz!!!!!!!!!!!!

JP:masz wyjebane:)

Pomoglem daj+

Opublikowano

Kocia: warn za spam

Ty też spamujesz, tym się zajmują mody czy dadzą warna czy nie.

A będą dodane pelerynki?

The past has gone

Opublikowano

A będą dodane pelerynki?

Tylko i wyłącznie w itemshopie można je nabyć ,albo tak jak wspomniałem szkata/metek.

Zapraszam na serwer i do IS'u!

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Weszłem na chwile iw wydaje mi się, że gdzieś taki serwer widziałem. Ale raczej mi się zdaje.

Jak wszedłem na serwer to od razu mi się skojarzyło z Triadicą.

NIE PISAĆ DO MNIE NA PW NIE JESTEM GA/GM NA SERWERZE !

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Server totalnie do du... GM potyrany Dzieciak! za to ze weszlem jemu koledze na spot wezwal gm i mi zmiejszyli 10 lvl postac

chcecie dam ss ja gm pisze mi -10lvli i no fak dostalem wec powodzenia w grze! Server smierdzi brudemn i chamstwem +zapewne pol osiedla,bloku gra na tym sevrvie raziem z wlascicielem Servera Pozdro

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Server totalnie do du... GM potyrany Dzieciak! za to ze weszlem jemu koledze na spot wezwal gm i mi zmiejszyli 10 lvl postac

chcecie dam ss ja gm pisze mi -10lvli i no fak dostalem wec powodzenia w grze! Server smierdzi brudemn i chamstwem +zapewne pol osiedla,bloku gra na tym sevrvie raziem z wlascicielem Servera Pozdro

Też mam takie podejrzenia ,że GA/GM rozdaje pewnej osobie rzeczy ,co mnie wkurwia! No ,ale serwer super jeżeli chodzi o inne sprawy .Zapraszam all do Jinno.

Nick w grze: EsseX

Pomogłem ? Lajk !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...